breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Συντρόφισσες και σύντροφοι των απανταχού της χώρας κλαμπς και μπουζουκτσίδικων, τα καψούρια της νύχτας σας από....χαιρετούν.

 

Τέλος τα τσιφτετέλια, τα μίνι και τα καυτά σορτς στις μπάρες των καταστημάτων, τέλος οι γαρδένιες και οι σαμπάνιες.

 

Και μην ακούσω κανέναν ότι ο Κούλης κήρυξε στρατιωτικόν νόμον καθ΄άπασαν την επικράτειαν.

 

Καιρός είναι να αρχίσετε να μας το παίζετε τώρα και αντιστασιακοί, όλοι εσείς τα γερόντια, που όταν ερχόταν ο Παττακός στην Ημαθία, γεμίζατε πλατείες, έτσι; Και μετά την πτώση της χούντας, πιάσατε πρώτο τραπέζι πίστα στο ΠΑΣΟΚ.

 

Σήκω Ανδρέα για να δεις, πώς μας κλείσανε νωρίς.

 

Λύση υπάρχει, αλλά κότσια έχετε; Μπορείτε να τα βάλετε με το μαντσόσκυλο το Χαρδαλιά;

 

Άντε ντε. Βγείτε έξω, πάρτε σπρέι και γράψτε αντιστασιακά συνθήματα.

 

Όπως λευτεριά στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ξημερώματα δίνω δικαιώματα.

 

Πάρτε μπατανόβουρτσα και γράψτε, Πάολα πάω μέχρι και με τον Κασιδιάρη για σένα. Αμετανόητη.

 

Και αν δεν σας βαστάει να βγείτε έξω και πληρώσετε την τριακοσάρα για πλάκα, μπείτε στον τοίχο σας στο facebook και ανεβάστε κανένα Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, κανένα Μαζό, Φουρέιρα και δεν συμμαζεύεται.

 

Έτσι ρε, αντίσταση και πάλη, για να ξανάρθει πάλι, η ώρα η μεγάλη.

 

Όταν ξανανοίξουν οι μπουζουκλερί, τότε θα γίνει ο χαμός. Βάψιμο, νύχι, σινιέ ολόσωμο κορμάκι που κολάζει ακόμη και το Λάκη Γαβαλά, πρώτο τραπέζι μπάρα. Και να οι βότκες οι εικοσάλιτρες, και να τα λελουδικά και να τα επιφωνήματα “βγάλτα όλα μανάρι μου". Κόλαση.

 

Αυτή είναι η Ελλάδα ρε. Πόσο θα μας κλείσουν μέσα. Τέσσερα, πέντε χρόνια; Κάθε βράδυ προπόνηση θα κάνουμε σπίτι. Και όταν έρθει εκείνη η ώρα που δεν θα είναι όλα σιωπηλά, βουρ για κλαμπ, μπουζούκι, πατσά-ποδαράκι, καμιά μπουγάτσα, ταψί, και δέκα λίτρα γάλα κακάο, για να σβήσουμε την καούρα από τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια. Και το σκόρδο με το μπούκοβο από το μέλανα ζωμό φυσικά.

 

Παρακαλάτε μόνο να ανοίξουν καλοκαίρι. Να πάρει ο Αργυρός το Μέγαρο Μουσικής, να του ρίξει μια ρουστίκ διακόσμηση, τραπεζάκια, μετρ, σερβιτόρους και λουλουδούδες και να γίνει Βιετνάμ, αδέρφια.

 

Και αν δεν χωρά, πάμε και Ολυμπιακό Στάδιο, Καλογρέζα μεριά. Δεν φτάνει ούτε αυτό; Κλείνουμε το παλιό αεροδρόμιο στο Ελληνικό, που έχει και μπάζα μέσα και δεν θα χρειαστεί να ψάχνουμε για μπιντέδες να σπάσουμε, μόλις τελειώσει το πιατικό.

 

Διότι του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει, έτσι; Όλα κι όλα. Να μην πάμε στην πορεία για την 17 Νοέμβρη. Αλλά τα γούστα μας δεν αλλάζουμε ρεεεε.


Αργυρός
Παπανδρέου-ΠΑΣΟΚ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής