breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τέλος αδέρφια. Με τον Κυριάκο τα φάγαμε τα ψωμιά μας. Το ζήτημα είναι πόσα μας έχουν απομείνει, αν την πηδήξουμε από αυτόν τον άτιμο τον ιό, που μας τον πάσαρε ο Μπιλ Γκέιτς και ο Τζο Μπάιντεν, για να χάσει ο Ντόναλντ Τραμπ και να τον στείλει αδιάβαστο η Μελάνια.

 

Και βέβαια πέραν της ποσότητας των ψωμιών, είναι και το είδος τους. Άλλο είναι να σου έχουν μείνει καμιά 300αριά χιλιάδες ψωμιά, για τριπλομπέργκερ και άλλο αντίστοιχα με σίκαλη, μέρα για το διαβήτη που είναι η σημερινή.

 

Άλλο είναι επίσης τα καρβέλια με τις φετάρες, τίγκα στο βούτυρο και τη μερέντα, για να δέσεις κόκκαλο και άλλο η μια φρυγανιά με γιαούρτι για πρωινό με ένα μήλο, γιατί πρέπει να χάσεις τα 100 περιττά κιλά σου.

 

Και άλλο να τις ψήσεις τις φετάρες δίπλα από τον οβελία και το κοκορέτσι και να τις χλαπακώσεις με λάδι και ρίγανη, συνοδεία ουγγαρέζας, τυροκαυτερής και ρώσικης, μαζί με λάχανο σαλάτα ανάλατο, έτσι για ξεκάρφωμα από τη συμβία σου, που σου μετρά τις μπουκιές σου, μην ξεφύγεις και εσύ μια φορά.

 

Κάνουμε υπομονή όμως, αφού ο Μπιλάκος ο Γκέιτς μας έχει υποσχεθεί ότι, αν κάνουμε το εμβόλιο με το μικροτσίπ, θα μας δώσει μια συσκευή 5G, με την οποία θα συνδέεις το τσιπάκι στο στόμα και θα είναι σαν να έχεις φάει όχι μόνο το αρνί και τη συκωταριά, αλλά τον άμπακο, μαζί με κρασιά και δεμέστιχες και δεν θα παχαίνεις καθόλου.

 

Βέβαια ο Μπίλης μας υποσχέθηκε, στα μουλωχτά, ότι θα μπορούμε να βλέπουμε και τη Μελάνια στο πολύ κοντινό, να μας λέει έλα αγόρι μου, τον έστειλα το Ντόναλντ για γκολφ στον Αμαζόνιο.

 

Και έτσι θα ζούμε αδέρφια, με εικονικά ψωμιά, ζυγούρια, τούρτες σοκολατίνες και τζόνι μπλου λέιμπελ και δεν θα βάζουμε δράμι. 

 

Άσε που ο Τσακαλώτος θα μπορεί να βγάλει γκόμενα εικονικά τη Σκάρλετ Γιόχανσον. 

 

Θα ζήσουμε μεγαλεία αδέρφια. Τα καλύτερα έρχονται. Κάντε υπομονή. Απλά μην ξαφνιαστείτε, αν κάποια στιγμή σας βγάλουν από την απομόνωση, λύσουν το ζουρλομανδύα και σας στήσουν μπροστά στο ντους για ένα κρύο, παγωμένο λέμε, νεράκι.

 

Έτσι, για να κολλήσουν καλύτερα τα ηλεκτρόδια του ηλεκτροσόκ,. Τρέλα μιλάμε αδέρφια, τρέλα.


ψωμί-βούτυρο
Γκέιτς-τσιπ
Μελάνια
Τραμπ
Τσακαλώτος-Γιόχανσον
ηλεκτροσόκ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής