breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Το Πολυτεχνείο ζει, αδέρφια. Πρώτος στο δρόμο του αγώνα ο Αλέξης ο Τσίπρας. Με σανδάλια, αφού δεν έχει παπούτσια να φορέσει ο καημένος, ενώ τα παιδιά του πεινάνε, μαζί με την Περιστέρα. Φτώχεια καταραμένη μιλάμε. Πώς να μη συμμετάσχει μετά στην πορεία ο Αλέξης, αλά μπρατσέτα με τον Κουτσούμπα και το Μπαρουφάκη;

 

Θα μου πείτε εσείς οι καραδεξιοί. Καλά ρε, αυτός πήγε ως πρωθυπουργός στην Ουάσινγκτον, τη Μέκκα του καπιταλισμού και έκανε χαρούλες με το Ντόναλντ Τραμπ;

 

Άλλο να είσαι πρωθυπουργός και άλλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, ΔΑΠιτεςΐ και ΔΑΠίτισσες. Άντε να μην πιάσω και εσάς, που βγήκε ο Κυριάκος και μας είπε ότι στο Πολυτεχνείο ήταν και δεξιοί. 

 

Δεξιοί στο χέρι και το πόδι ήταν, ρεεεεε. Και βαρούσαν τους φοιτητές.

 

Βγαίνει πάλι ο Γιάνης, με ένα ν, χεσμένος στο τάληρο, με τη Δανάη Στράτου, με τις σπιταρώνες με θέα την Ακρόπολη και λέει θα είναι πρώτος στην πορεία και ας τον δείρει ο Χρυσοχοίδης, 

 

Πού να ξέρεις ρε Μπαρουφάκη, που σε ταίζει με φουά γκρα και σαμπάνια Ντομ Περινιόν η Δανάη στο στόμα, πόσο ξύλο έπαιξε ο Μιχάλης στο χωριό του, με τους δεξιούς το 1981;

 

Από τα καπνά και τα καλαμπόκια, βουρ στην Αλεξάνδρεια ο Μιχάλης, για να σκίσει τις αφίσες της Νέας Δημοκρατίας.

 

Πάντα με την «Εξόρμηση» στο χέρι και στο στήθος ένα σηματάκι του ΠΑΣΟΚ, έγινε γραμματέας της νομαρχιακής. Τι κι αν έλεγε ο Μόσχος για το ΠΑΣΟΚ της Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ της αρπαχτής.

 

Εκεί ο Μιχάλης. Από τον Άκη την έκανε για Κινέζο μεριά και έγινε και υπουργός και γραμματέας. Ας όψεται η κουφάλα η Φώφη, που του πήρε τη θέση.

 

Τι κάνει λοιπόν ο Μισέλ; Να μένει απροπόνητος; Μόλις του είπε ο Κυριάκος, βουρ για υπουργείο, αμέσως είπε ναι ο δικός μας. Διότι καλός ο σοσιαλισμός και πράσινα άλογα, αλλά δεν τρώγονται, αδέρφια.

 

Στο μεροκάματο λοιπόν και το Πολυτεχνείο ζει. Αφήνω τελευταίο τον Κουτσούμπα. Ρε συ Δημήτρη, πας και ξεκοκαλίζεις αρνιά και κατσίκια, συκωταριές και νεφραμιές στα  Βλάχικα στη Βάρη και μετά θέλεις να χωνέψεις, κάνοντας καμιά πορεία στο Πολυτεχνείο.

 

Πάνε ρε μεγάλε σε καμιά Ρουμανία, καμία Τσεχία, καμιά Ουγγαρία, καμιά Πολωνία, να τους πεις τι ωραίος που ήταν ο κομμουνισμός, να δεις πώς θα έρθεις σφαίρα υπερμαραθωνοδρόμος στον Περισσό, καμιά 60αριά κιλά.

 

Άντε φτάνει λοιπόν, που κάνατε το Πολυτεχνείο σαν την αδερφή του Μεγαλέξαντρου, τη γοργόνα ντε, και άμα σας πει αν ζει, φωνάζετε ομαδόν ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει. Και κάθε μήνα τσακ το δεκαχίλιαρο ο μισθός στην τσεπάρα σας.


Τραμπ-Τσίπρας
Βαρουφάκης-Στράτου
Χρυσοχοϊδης-Σημίτης
Πολυτεχνείο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής