breaking news Νέο

Δήμος Βέροιας : Αναδιανομή προϊόντων ΒΥΣ και ξηρών βρεφικών σε δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Δήμος Βέροιας : Αναδιανομή προϊόντων ΒΥΣ και ξηρών βρεφικών σε δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Βέροιας ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ ότι θα πραγματοποιηθεί, μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ ΗΜΑΘΙΑΣ, αναδιανομή προϊόντων ΒΥΣ και ξηρών βρεφικών (κρέμα δημητριακών και φαρίν λακτέ)  .

Λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας του COVID – 19, οι ωφελούμενοι να προσέρχονται στο χώρο διανομής μόνο (1) άτομο ανά αίτηση και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (μάσκα, γάντια), να τηρούνται όλες οι αποστάσεις ασφαλείας, καθώς και να διαθέτουν δικό τους στυλό, προκειμένου να υπογράψουν.

Η αναδιανομή θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο που βρίσκεται στο 3ο χλμ. Π.Ε.Ο Βέροιας-Θεσσαλονίκης (δίπλα στα ελαστικά BRIDGESTONE).  Η διανομή θα πραγματοποιηθεί κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με sms για την ημέρα και την ώρα που θα προσέλθουν να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αντιστοιχούν.  

                
Οι δικαιούχοι, κατά την προσέλευση, είναι αναγκαίο να προσκομίζουν: α) Δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο και β) Αίτηση ΗΔΙΚΑ-ΤΕΒΑ.

- Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η προσκόμιση της αίτησης, θα πρέπει να προσκομίζεται το ΑΜΚΑ σε επίσημο έγγραφο.

- ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που δεν θα παραλάβει ο αιτών αυτοπροσώπως, απαιτείται επιπλέον και εξουσιοδότηση με θεώρηση για το γνήσιο της υπογραφής. Σε περίπτωση δικαστικής συμπαράστασης θα πρέπει να προσκομίζεται αντίγραφο αυτής

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ  ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΜΗΝΥΜΑ

 

Η Αντιδήμαρχος ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΥΓΕΙΑΣ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Γεωργία Μπατσαρά


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής