breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τρωκτικά και κατσαρίδες χαρακτήρισε η Αλεξία Έβερτ τους αναρχοκομουνιστοληστοσυμμορίτες, που επιχείρησαν να κάνουν πορεία στην επέτειο του Πολυτεχνείου.

 

Αξίζουν συγχαρητήρια στην Αλεξία, γιατί αποκατέστησε την τάξη στη δεξιά. Δεν μπορεί ρε ο Βορίδης από την ΕΠΕΝ να μας το παίζει ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος.

 

Ούτε και ο Βαρβιτσιώτης από βασιλόφρων, μου λου κουκουέ.

 

Δεξιός σημαίνει, από τα δεξιά σου να έχει την αφίσα με τον Κωνσταντίνο και την Άννα Μαρία και από αριστερά το Γιώργη τον Παπαδόπουλο.

 

Δεξιός μιλάμε και όχι κάτι light απολοιφάδια του ΠΑΣΟΚ, που θέλει να μας φέρει ο Κούλης στη Νου Δου, σαν τη Διαμαντοπούλου.

 

Ξέρεις κύριε Κυριάκο πόσες φορές παίξαμε ξύλο στην Ημαθία με το Μιχάλη, το υπουργό σου, όταν ήταν σκληρός ΠΑΣΠίτης;

 

Μας είπε ο κυρ Μιχάλης ότι τιμά το ΚΚΕ.  Σε λίγο θα τον δούμε και σε καμιά πορεία, να κουβαλά πλακάτ «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ».

 

Η «μπουλτόζαινα» από το μακαρίτη το Μίλτο το μπαμπά της, το «Μπουλντόζα», δεν κρύβεται ρε. Αυτή να ήταν υπουργός Δημοσίας Τάξεως, θα τους είχε φάει όλους τους Κουτσούμπες, με διασταυρούμενα πυρά.

 

Θα πείτε, εσείς οι παλιοί δεξιοί που ψηφίσατε Κώτσο το 1974, αλλά μας έφαγε ο Καραμανλής με την προεδρική δημοκρατία, δεν θα μπορούσε η Αλεξία να τους αποκαλέσει νυχτερίδες και αράχνες;

 

Με τίποτε. Διότι ημείς αι δεξιοί κρατάμε την καθαρεύουσαν του Παπέα. Καθάπασαν την επικράτειαν και δια πάσαν νόσον και τα...σχετικά.

 

Όσο για αυτόν το Μπακογιάννη, που την καθαίρεσε την Αλεξία μας, που θα πάει; Δεν θα ξανάρθουν εκλογές; Βελόπουλο θα ψηφίσουμε ρε. Διότι και κηραλοιφές θα έχουμε για τα πονίδια μας και για τα πάχια μας και για το νευρικό μας σύστημα.

 

Άντε ρε και να έρθει η ώρα και βγει ο Βελόπουλος πρωθυπουργός. Ετοιμαστείτε εσείς οι αριστερούληδες δεξιοί για κανά ταξίδι στο Αιγαίο. Με το Γυάρος Τουρς.

 

Μαζί με τους λαθρομετανάστες ρε. Να είστε στην ίδια σκηνή με το Χασάν, το Μεχμέτ και το Σουλεϊμάν και να τους έρθει καμιά όρεξη, πονηρή. 

 

Να σας δούμε πρωταθλητές στο κολύμπι  Καλύτερα τα σκυλόψαρα, παρά τα τρωκτικά και οι κατσαρίδες, ρεεεε.


Βασιλιάς Κωνσταντίνος-Άννα Μαρία
Χρυσοχοϊδης
Έβερτ-Μπακογιάννης
Μητσοτάκης-Βελόπουλος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής