breaking news Νέο

Θετικά γνωμοδότησε η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας σε τρία θέματα στη συνεδρίαση της Δευτέρας

Θετικά γνωμοδότησε η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας σε τρία θέματα στη συνεδρίαση της Δευτέρας

Με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδρίασε η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας τη Δευτέρα το απόγευμα, για τα οποία εξέφρασε θετική γνωμοδότηση για μετονομασία της οδού Ευτυχίας της Βέροιας σε οδό Ευαγόρα Παλληκαρίδη, του πρωτομάρτυρα της Κύπρου (με τους Γιώργο Λελεκάκη και Κώστα Κεφαλίδη να δίνουν λευκή ψήφο), αλλά και για την κίνηση διαδικασίας εκμίσθωσης του με αριθ. 61 αγροτεμαχίου του συνοικισμού Ταγαροχωρίου Οριστικής Διανομής 1939 εκτάσεως 28.687 τ.μ. στη θέση Κεφαλάρι.

Επίσης τα παρόντα μέλη της ΔΚ Βέροιας (Γιώργος Πελεκίδης, Σοφία Τυφλίδου, Γιώργος Λελεκάκης, Δημήτρης Τσιάνος, Συρμούλα Τζήμα, Κώστας Κεφαλίδης, Δημήτρης Μπρανιώτης και με προεδρεύουσα της συνεδρίασης την Ελένη Γκόγκα) ενέκριναν τη χορήγηση αδείας για παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής ή / και μουσικών οργάνων χαμηλής ισχύος στην εταιρεία «ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ Κ. - ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Α. ΟΕ», που λειτουργεί στην οδό Κεντρικής 111, στη Βέροια.

Τέλος, προ ημερησίας το συμβούλιο της ΔΚ Βέροιας έκανε δεκτό το αίτημα της Σοφίας Αντωνιάδου να της παραχωρηθεί χώρος στον πεζόδρομο της αγοράς, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. – 7 μ.μ., για την ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα κάνει η σχολή χορού της.

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής