breaking news Νέο

«Οι θετικοί καθίστε στα σπίτια σας, μην κόβετε βόλτες σαν να μη συμβαίνει τίποτε!» : Η ανάρτηση της γιατρού του Νοσοκομείου Βέροιας, Μαρίας Παπαθανασίου!

«Οι θετικοί καθίστε στα σπίτια σας, μην κόβετε βόλτες σαν να μη συμβαίνει τίποτε!» : Η ανάρτηση της γιατρού του Νοσοκομείου Βέροιας, Μαρίας Παπαθανασίου!

«Οι θετικοί καθίστε στα σπίτια σας, αν είστε καλά! Μη μου κόβετε βόλτες, λες και δε συμβαίνει τίποτα! Μεταδίδετε τον ιό σε άλλους! Τι δεν καταλαβαίνετε πια? Αν χρειαστεί νοσηλεία ένας δικός σας ή κρεβάτι ΜΕΘ, δε θα βρεθεί! Συμμαζευτείτε επιτέλους! Στη χθεσινή μου εφημερία διασωληνώσαμε 33χρονο! Συνεχίστε να μην καταλαβαίνετε, να δούμε τι θα βγει στο τέλος!». Η ανάρτηση στις 22 Νοεμβρίου, που δείχνει το γιατί η Ημαθία έχει καθημερινά αυξημένα κρούσματα, από την πνευμονολόγο-φυματιολόγο Μαρία Παπαθανασίου, Επιμελήτρια Β του  Κ.Υ. Βέροιας, που αυτές τις κρίσιμες μέρες προσφέρει στο Νοσοκομείο Βέροιας. Μεταξύ των σχολίων στο προφίλ της κας. Παπαθανασίου στο Facebook, συγκλονίζει το εξής : «Και το άλλο, που έρχονται Περιπατητικοί θετικοί με το ΕΚΑΒ και όταν τελειώνουν με τις εξετάσεις τους και είναι να φύγουν στο σπίτι, θέλουν να γυρίσουν με ΕΚΑΒ, που όταν στο νομό μας σε  βάρδια μπορεί να έχει και δύο ασθενοφόρα ;;; αυτό που το πας;; περιφέρονται στο προαύλιο του νοσοκομείου, ενώ τους κάνουμε συστάσεις, να είναι απομακρυσμένοι από τα άλλα άτομα και αυτοί το χαβά τους....προχθές μια θετική μπήκε στο κυλικείο του νοσοκομείου και ψώνιζε σαν να μην έτρεχε τίποτα....όταν τη ρώτησα, μου απάντησε αυτό ακριβώς....εγώ πότε θα βρω την ευκαιρία να ψωνίσω πράγματα που μου λείπουν;; άντε πες μου....»


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής