breaking news Νέο

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στα πλαίσια εργασιών τοποθέτησης οπτικών ινών επί της Ε.Ο.4 Αλεξάνδρειας – Κοζάνης, στο τμήμα Τ.Κ. Βρυσακίου – Δ.Κ. Αλεξάνδρειας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στα πλαίσια εργασιών τοποθέτησης οπτικών ινών επί της Ε.Ο.4 Αλεξάνδρειας – Κοζάνης, στο τμήμα Τ.Κ. Βρυσακίου – Δ.Κ. Αλεξάνδρειας

Λόγω εργασιών τοποθέτησης οπτικών ινών στα πλαίσια έργου «Κατασκευή δικτύου οπτικών ινών της WIND RSS Alexandreia», αποφασίζεται η στένωση της λωρίδας κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά τη διάρκεια των εργασιών εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών, στην Ε.Ο.4 της Π.Ε. Ημαθίας, από Χ.Θ. 53+000 (Τ.Κ. Βρυσακίου) έως Χ.Θ. 50+000 (δ/ση με οδό Σμύρνης - Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας), στο ρεύμα κυκλοφορίας από Βρυσάκι προς Αλεξάνδρεια.

Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου, έκαστης ημέρας, από την Πέμπτη 26-11-2020 έως και την Παρασκευή 04-12- 2020.

Σε κάθε περίπτωση, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται αμφίδρομα από το εναπομείναν πλάτος έκαστου ρεύματος κυκλοφορίας, που θα είναι τουλάχιστον 2,75 μέτρα, για όλο το τμήμα της οδού που θα διεξάγονται οι εργασίες. Σε καμία περίπτωση, δε θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην εν λόγω οδό.

Ανωτέρω εργασίες θα ξεκινούν μετά την ανατολή του ηλίου και θα ολοκληρώνονται πριν τη δύση του Ηλίου εκάστης ημέρας και η οδός θα αποδίδεται πλήρως στην κυκλοφορία απόλυτα καθαρή από φερτές ύλες και ασφαλής για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Το Σάββατο 28-11-2020 και την Κυριακή 29-11-2020 δεν θα πραγματοποιηθούν εργασίες. Σε περίπτωση εμφάνισης έντονων καιρικών φαινομένων (βροχόπτωση, δυνατοί άνεμοι κ.λπ.) θα γίνει διακοπή των εργασιών και λήξη των μέτρων κυκλοφοριακής ρύθμισης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής