breaking news Νέο

Νικόλας Καρανικόλας στο Δ.Σ. Νάουσας : «Εντονότερο το πρόβλημα του ιού στις κοινότητες, απ΄ ό,τι στην πόλη»!

  • Νικόλας Καρανικόλας στο Δ.Σ. Νάουσας : «Εντονότερο το πρόβλημα του ιού στις κοινότητες, απ΄ ό,τι στην πόλη»!
  • Νικόλας Καρανικόλας στο Δ.Σ. Νάουσας : «Εντονότερο το πρόβλημα του ιού στις κοινότητες, απ΄ ό,τι στην πόλη»!

Στην κρίσιμη περίοδο που διανύει ο δήμος του, με το δεύτερο κύμα της πανδημίας, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας, στην, προ ημερησίας διάταξης τοποθέτησή του, στην, δια τηλεδιασκέψεως, συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, το απόγευμα της Δευτέρας 30η Νοεμβρίου. «Ήταν πολλά τα κρούσματα και πολλοί οι συμπολίτες μας, που έχασαν τη ζωή τους. Πρέπει να κερδίσουμε χρόνο, ώστε να έρθουν τα εμβόλια. Πάνω από όλα είναι η ζωή των συνανθρώπων μας και πρέπει να την προστατεύσουμε με κάθε τρόπο. Και τη δική μας και του διπλανού μας. Ένιωσα στο πετσί μου πόσο ύπουλος είναι ο κορωνοϊός, κηδεύοντας ένα στενό συγγενή μου. Στο Νοσοκομείο Νάουσας δίνεται ένας τιτάνιος αγώνας. Πρέπει να το υποστηρίξουμε, στηρίζοντας την κοινωνία μας. Το πρόβλημα είναι εντονότερο στις κοινότητες από ό,τι στην πόλη. Έχουμε φαινόμενα να κολλάνε γειτονιές ολόκληρες», είπε ο κ. δήμαρχος. Επιβεβαιώνοντας τα όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη στο Επιμελητήριο Ημαθίας, παρόντος του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. 

 

Νίκος Κουτσογιάννης : «Μεγάλος ο αριθμός θανάτων από covid στο δήμο Νάουσας το Νοέμβριο»

 

O επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ, Νίκος Κουτσογιάννης, αναφέρθηκε, όπως και ο δήμαρχος πριν, στη δραματική αύξηση των κρουσμάτων covid και των νοσηλευομένων στο Νοσοκομείο της Νάουσας, αλλά και στον αριθμό των θανάτων, που το Νοέμβριο έφτασαν στους 20!

 

24.000 ευρώ για αγορά ιατρικών μηχανημάτων στο Νοσοκομείο

 

Στα 24.000 ευρώ ανέρχεται το ποσό που θα χορηγήσει ο δήμος στο Νοσοκομείο της Νάουσας, μέσω ενός συγκεκριμένου κωδικού δωρεάς, ώστε να αποκτήσει ιατρικά μηχανήματα, που θα ανακουφίσουν τη λειτουργία του για την αντιμετώπιση κρουσμάτων του covid.


Δ.Σ. Νάουσας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής