breaking news Νέο

Συγκλονιστικός ο Βασίλης Τζουβάρας : «Τρομακτική η προσωπική μου εμπειρία με τον covid, που δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ»

Συγκλονιστικός ο Βασίλης Τζουβάρας : «Τρομακτική η προσωπική μου εμπειρία με τον covid, που δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ»

Συγκλονιστικός ο αντιδήμαρχος Νάουσας, Βασίλης Τζουβάρας, στην τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο, αναφορικά με το πώς βίωσε ο ίδιος τον κορωνοϊό, με τη σοβαρή του νοσηλεία στο νοσοκομείο της πόλης. «Ο covid σκοτώνει. Είχα μια τρομακτική εμπειρία στο νοσοκομείο, που δεν πρόκειται ποτέ να την ξεχάσω. Δεν λάβαμε μέτρα, ειδικά στις 28 Οκτωβρίου. Ευθύνονται τα καταστήματα; Η αστυνομία που δεν έκανε ελέγχους; Εμείς που συνωστιζόμασταν με συγγενείς και φίλους; Το πάθημα να μας γίνει μάθημα», η εμπειρία ζωής του κ. Τζουβάρα, που έζησε από κοντά την αγωνία γιατρών και νοσηλευτών, να κερδηθούν ζωές. Για την 28η Οκτωβρίου πάντως και τα όσα συνέβησαν με τον απίστευτο συνωστισμό στα καφέ, είχε αναφερθεί ο διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας, Ηλίας Πλιόγκας, εκείνες τις μέρες. Και, δυστυχώς, δεν διαψεύστηκε, αφού η Ημαθία θρήνησε δεκάδες νεκρούς και σοβαρά αρρώστους από τον κορωνοϊό το Νοέμβριο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής