breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Tα έχω πάρει με τους ψεκασμένους, που λένε ότι το εμβόλιο για τον covid έχει τσιπάκι και δεν θα το κάνουν.

 

Και γιατί ρε παιδιά να μην έχει τσιπάκι; Φανταστείτε να έβγαινε το 1990, τότε που βγήκαν τα κινητά τηλέφωνα βαρέλια και να χρειαζόταν να σας κάνουν ένεση με ένα τσιπάκι ναααααα. Και δεν θα μπορούσες να το σπάσεις, για να μπει, αφού δεν θα έπιανε η σύνδεση μετά.

 

Λέμε τώρα σαν να κάνουν το εμβόλιο με το μικροτσίπ στο μπράτσο. Και τσαακ το βράδυ συνδέεστε με το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και τζογάρετε με τις 666 μετοχές Μicrosoft, που δίνει ο Μπιλ Γκέιτς σε όσους εμβολιαστούν. 

 

Με την εσωτερική πληροφόρηση που θα έχετε από το τσιπ, σε καμιά δεκαριά μέρες θα είστε βαθύπλουτοι. Και να μετά τα Μπάντεν-Μπάντεν και η Άστον Μάρτιν, να του τη βγείτε του γκαγκά του αντιδημάρχου του Μπακογιάννη, που έβγαλε ένα ψωροεκατομμύριο και σας το παίζει πλούσιος.

 

Και δεν σας φτάνει να είστε βαθύπλουτοι και θέλετε να γίνετε δισεκατομμυριούχοι;

 

Απλό. Με το τσιπάκι βλέπετε τις μετοχές του Τζορτζ Σόρος, προσοχή του Σόρος, όχι του Σώρρα, γιατί αυτός θα σας πάρει και το σώβρακο, για να συμπληρώσει τα 600 δις, που χρωστάει στο Δία.

 

Μέσω 5G βλέπετε πρώτοι τις εξελίξεις της μετοχής, μέρες πριν. Βλέπετε τα τυχερά νούμερα του Τζόκερ, του Λόττο, τον Τραμπ να ξαναείναι υποψήφιος το 2072, έως ότου βγει πρόεδρος.

 

Αποθέωση αδέρφοτσιπαρισμένοι μου. Και μόλις οι μετοχές σας δείξουν ότι είστε πλέον μπίλιονερς, πάτε ντουγρού στη Σκάρλετ Γιόχανσον, που έχει πεθάνει της πείνας λόγω lockdown, και της λέτε.

 

Με παντρεύεσαι μωρή, να σε κάνω βασίλισσα;

 

Χαζή είναι να πει όχι, τώρα που γέρασε κιόλας;.

 

Δεν σας αρέσει η Γιόχανσον και θέλετε πιο πιπίνι. Βγαίνετε βόλτα με το μπράτσο έξω, να χτυπάει το τσιπ στα app των περαστικών. Στο για πότε θα σας την πέσουν κάτι 25χρονες από το Big Brother και τα άλλα τα ριάλιτις, δεν θα καταλάβετε.

 

Ναι ρε, με το τσιπάκι όλα τα σφάζετε, όλα τα μαχαιρώνετε. Γουστάρεις Αλέκση, αντί για Κούλη. Ακουμπάς από ένα 100ρικο σε όλα τα ρομά του νομού σου και βγαίνεις και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Και πας στη Βουλή και είσαι δίπλα με αυτή που έκανε γεμιστά και δίπλα της ο Φίλης, να τρώει με τους νταμπλάδες, γεμιστά με ρύζι, κιμά και δυόσμο. 

 

Αυτά είναι μεγαλεία, συντρόφισσες και σύντροφοι. Και  μόνο με ένα τσιπάκι. Και μη στεναχωριέστε. Αν δεν χωράει στην ένεση, έχουν φροντίσει να σας βάλουν και άλλη...θυρίδα αλλού, για να ζορίζεστε. ΟΚ;


σκίτσο
εμβόλιο
Μπακογιάννης
5G
Big Brother

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής