breaking news Νέο

Super League 2/ Football League : Καθαρίζει το τοπίο;

Super League 2/ Football League : Καθαρίζει το τοπίο;

Οι πιέσεις για την έναρξη των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League, που εδώ και εννέα μήνες, από τον περασμένο Μάρτιο, έχουν μπει στην κατάψυξη, μέρα με τη μέρα γίνονται και πιο επίμονες και όλα πλέον δείχνουν ότι σύντομα θα έχουμε μια ξεκάθαρη απάντηση για το αν και πότε θα κάνουν την πρώτη τους σέντρα.

Βέβαια εδώ θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι η διεύρυνση των αθλητικών δραστηριοτήτων και συνεπώς η έναρξη των ομαδικών προπονήσεων και εν συνεχεία των συγκεκριμένων πρωταθλημάτων, εξαρτώνται, όπως επανειλημμένα έχει αναφερθεί, από τους αρμόδιους και την πορεία των επιδημιολογικών δεδομένων στην χώρα μας και φυσικά τον τρόπο με τον οποίο θα αξιολογηθούν αυτά, από την Επιτροπή των εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας.

Η ημερομηνία επανέναρξης της αθλητικής δραστηριότητας με την μορφή που ξέραμε πριν μας επισκεφθεί το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού, εξαρτάται από τη συνολική εικόνα της πανδημίας στη χώρα μας. Όλα πάντως δείχνουν ότι θα έχουμε επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας και συνεπώς και των ομαδικών αθλημάτων που παραμένουν σε αδράνεια κι αν κάτι απομένει να μάθουμε είναι ο χρόνος και ο τρόπος με τον οποίο θα επανέλθει.

«Ηλίου φαεινότερον» βέβαια είναι ότι πρώτη σέντρα στα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League, που μας ενδιαφέρουν άμεσα, λόγω ΒΕΡΟΙΑΣ, δεν μπορεί να έχουμε πριν τον νέο χρόνο, αφού από την στιγμή που ανοίξουν τα γήπεδα και επιτραπούν οι ομαδικές προπονήσεις, θα χρειαστεί τουλάχιστον 3-4 εβδομάδες να ετοιμαστούν οι ποδοσφαιριστές και να γίνει η πρώτη σέντρα σε επίσημο παιχνίδι.

Αν κάτι τώρα μας κάνει περισσότερο αισιόδοξους, ότι η ώρα της εκκίνησης των πρωταθλημάτων της S.L.2 και της F.L., πλησιάζει είναι οι φωνές που ακούγονται από όλες τις κατευθύνσεις, για την αναγκαιότητα της αθλητικής δραστηριότητας, σε μια εποχή γεμάτη προβλήματα, σαν την σημερινή που ζούμε και που καθημερινά γίνονται όλο και πιο πολλές, πιο επίμονες και πιο δυνατές.

Αυτό όμως που με κάθε τρόπο πρέπει να αποφευχθεί, είναι μια νέα διακοπή, πριν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, λόγω του κινδύνου που εγκυμονεί, όπως συχνά – πυκνά το τελευταίο διάστημα υποστηρίζουν οι λοιμωξιολόγοι, να παρουσιαστεί ένα τρίτο κύμα της πανδημίας. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε το οριστικό τέλος της Super League 2 και της Football League και με κάθε τρόπο θα πρέπει να αποφευχθεί.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής