breaking news Νέο

Ημερίδα για την «Εφαρμοσμένη διατροφή και διαχείριση αιγο-προβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων» πραγματοποιήθηκε στη Βέροια

Ημερίδα για την «Εφαρμοσμένη διατροφή και διαχείριση αιγο-προβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων» πραγματοποιήθηκε στη Βέροια

Η Βιομηχανία Ζωοτροφών ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση την Τρίτη 21/11/2017 και ώρα 7:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ», στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας - Νάουσας. Η εκδήλωση είχε ως σκοπό την επιμόρφωση και την ενημέρωση των προβατοτρόφων & αιγοτρόφων, με θέμα «Διατροφή προβατίνων και αιγών στις διάφορες φάσεις του παραγωγικού τους κύκλου».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν κτηνοτρόφοι από την ευρύτερη περιοχή της Βέροιας. Το κύριο θέμα της ομιλίας ήταν η διατροφή προβατίνων και αιγών στις διάφορες φάσεις του παραγωγικού τους κύκλου, με ομιλητή τον κύριο Ακρίτα Καλούση, Γεωπόνο - Ζωοτέχνη MSc, Γενικό Τεχνικό Διευθυντή ΒΙΟΖΩΚΑΤ. Τη συζήτηση συντόνισε ο Γενικός Διευθυντής της ΒΙΟΖΩΚΑΤ, κ. Τάσος Κυριακίδης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Σωματείου Κτηνοτρόφων Αιγοπροβατοτρόφων Βέροιας κ. Κύρτσιος Στέργιος, ο Πρόεδρος & Διευθ. Σύμβουλος της ΒΙΟΖΩΚΑΤ κ. Δημήτριος Τριανταφύλλου και ο κ. Αντώνης Δαλαμπούρας, Τεχνολόγος Ζωικής Παραγωγής, υπεύθυνος πωλήσεων για το Νομό Ημαθίας.
Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε, ο κ. Ακρίτας Καλούσης με ευχαρίστηση δέχθηκε και απάντησε σε πάσης φύσεως ερωτήματα σχετικά με τις παθήσεις των αιγών και των προβάτων.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής