breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τι σου είναι αυτή η επιστήμη, αδέρφια. Βρέθηκαν, λέει, τα τρόφιμα που μπορούν να εξουδετερώσουν τον κορονοϊό. 

 

Πράσινο τσάι, το πρώτο. Ε, μετά να μη λένε ότι με το ΠΑΣΟΚ, ούτε κορωνοϊοί υπήρχαν, ούτε φτώχεια.

 

 Και όπως είχε περιγράψει ο μεγάλος σύντροφος Χάρρυ Κλυνν, με το «άντε να πρασινίσουμε και πράσινα να ανθίσουμε και από την πρασινάδα μας να φάει κι η γελάδα μας», τότε το γάλα το πίναμε από το βυζί της γελάδας. Ούτε παστεριώσεις, ούτε άλλα τέτοια χαζά.

 

Πρωί, πρωί, μετά τα μπουζούκια, πηγαίναμε στα βουστάσια, τινάζαμε πέντε λίτρα γάλα και δυο κιλά χωριάτικο ψωμί, παπάρα, και μια φορά το βράδυ τρώγαμε.

 

Μετά λέει, έρχονται τα σταφύλια. Και αυτά πράσινα, διότι τα κόκκινα μας φέρνουν στομαχική αναταραχή. Δυο τσαμπιά σταφύλια με  ένα πεντόκιλο τυρί κατσικίσιο, κατευθείαν από το Καλέντζι της Αχαϊας, τη γενέτειρα του Ανδρέα, και τι μάσκες και χλωρίνες που έβαζε ο  Τραμπ.

 

Αντί covid λέει το κακάο σε σκόνη, αλλά και η μαύρη σοκολάτα. Ωραία γούστα έχουν οι επιστήμονες. Μαύρη σοκολάτα λιωμένη με μπανάνα, δυο κιλά παγωτό φυστίκι Αιγίνης και δέκα πάκα oreo και είσαι άτρωτος.

 

Μπορεί βέβαια το ζάχαρο να πάει στα πεντακόσια, αλλά μπρος στον πόνο τι είν τα κάλλη, συντρόφισσες και σύντροφοι.

 

Καλά όλα αυτά, αλλά το καλύτερο γιατρικό για ιούς και γρίπες είναι ο πατσάς. Ποδαράκι ανάμεικτο με κοιλιά, τίγκα στο σκορδοστούμπι και το μπούκοβο, ένα κατοσταράκι κρασί και άντε μετά να σε πιάσει ιός. 

 

Διότι με τόσο σκόρδο που θα έχει φάει, θα φεύγουν οι διπλανοί σου δέκα μέτρα μακριά σου. Το πρόβλημα είναι όταν το ποδαράκι θα αρχίσει να βγαίνει από τον...οισοφάγο και έχεις καούρες, αλλά δεν πειράζει.

 

Χτυπάς ένα αντιόξινο και στανιάρεις. Και μετά μια φιάλη τσίβας με πάγο, πατατάκια και ξηρούς καρπούς και είσαι άρχοντας, μεγάλεεεεε.


πράσινο τσάι
αγελάδα
σταφύλια
κακάο
πατσάς
chivas

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής