breaking news Νέο

Λάζαρος Τσαβδαρίδης : «Έκτακτη οικονομική ενίσχυσης των εργαζομένων Αστυνομικών της χώρας εν μέσω υγειονομικής κρίσης»

Λάζαρος Τσαβδαρίδης : «Έκτακτη οικονομική ενίσχυσης των εργαζομένων Αστυνομικών της χώρας εν μέσω υγειονομικής κρίσης»

Να εξεταστεί η δυνατότητα έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των εργαζομένων Αστυνομικών της χώρας εν μέσω Πανδημίας ζητάει ο Αν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης από τους Υπουργούς Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη.

Με Ερώτηση που κατέθεσε την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στη Βουλή ο κ. Τσαβδαρίδης τονίζει ότι 9 μήνες μετά και την απαρχή της Εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας οι Αστυνομικοί της χώρας μας, παρότι διαρκώς στην πρώτη γραμμή το αγώνα για τη διασφάλιση της νομιμότητας σε συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες, αποτελούν μία κατηγορία λειτουργών για την οποία – δυστυχώς – δεν έχει υπάρξει η αντίστοιχη με άλλες κατηγορίες μέριμνα της Πολιτείας για την έκτακτη οικονομική τους ενίσχυση.

Όπως σημειώνει ο Βουλευτής Ημαθίας, θα αποτελούσε μέγιστη πράξη αναγνώρισης του πολύπλευρου και εξαιρετικά δύσκολου έργου των Αστυνομικών εν μέσω υγειονομικής κρίσης εάν η Πολιτεία εξετάσει και προχωρήσει σε μία έκτακτη οικονομική ενίσχυσή τους. Και αυτό διότι οι εργαζόμενοι Αστυνομικοί μας, μαζί με τους υγειονομικούς, δίνουν καθημερινά το υστέρημα της ψυχής τους για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων και την προστασία της ζωής και της υγείας των πολιτών, θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τη δική τους υγεία αλλά και αυτήν των οικογενειών τους και προσφιλών προσώπων.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής