breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Παιδαράς ο Στέφανος. Ποιος Στέφανος; Όχι ρε ο Σαράφης, ο καπετάνιος του ΕΛ.ΑΣ, που έχει εικόνισμα στο σπίτι του ο Σπίρτζης. Ο Τσιτσιπάς, ντε.

 

Παιδαράς, με το μαλλί αλά Μπγιόρν Μποργκ, δυο μέτρα, αλλά πολύ ξενέρωτος, αδέρφια.  Κάτι ήξερε η μεγάλη Άντζελα, που τραγούδησε το «είσαι ξενέρωτος, δυο μέτρα παλικάρι, είσαι ξενέρωτος, σε πήραμε χαμπάρι».

 

Εντάξει, καταλαβαίνουμε ότι έχει βασιλικό αίμα, αφού από το χωριό του, το Προάστιο Καρδίτσας, πέρασε κάποτε ο Αχιλλέας με τους Μυρμιδόνες του και έκανε δυο τρεις κουμπαριές, αλλά όχι ρε Στέφανε να κάνουμε και Harrods στας Αθήνας.

 

Και τότε πώς θα ταξιδεύουμε, όταν κάνουμε το εμβόλιο και λήξει η πανδημία, London city για Χριστούγεννα; Πώς θα πάει ο Πάνος ο Καμμένος να παίξει καμιά μπιλιά στο καζίνο του Λονδίνου;

 

Μας χαλάς όλο το μύθο, αδερφέ. Διότι για να έρθει το Harrods στην Αθήνα, πρέπει να έλθει πίσω και η βασιλική οικογένεια. Του τέως ρε, του Κωνσταντίνου. Μπορεί να γέρασε ο Κώτσος, αλλά ο Παύλος κούκλος, ε;

 

Να τον βάλουμε στα ανάκτορα, που το λένε τώρα προεδρικό, να χτυπάν καμιά προσοχή οι τσολιάδες, όταν βγαίνει με τη Μαρί Σαντάλ και τα 8-9 κουτσούβελα του, που για να χωρέσουν όλα, θέλει άμαξα station vagon. 

 

Τουλάχιστον εσύ, αγόρι μου, προόδευσες στα εξωτερικά. Με τα τένις σου και με τη γκραντ αριστόκρατι να σε παρακολουθεί από τας εξέδρας. Καμιά πριγκίπισσα του Μονακό, καμιά ανιψιά της βασίλισσας της Ολλανδίας.

 

Όχι σαν το Γιαννάκη τον Αντετοκούμπο, που πάει και ψωνίζει στο Μιλγουόκι, με τους ψηφοφόρους του Μπάιντεν.

 

Ά, όλα κι όλα. Εσύ μεγάλωσες με φουα γκρα, ο Γιαννάκης με μερέντα Παυλίδη.

 

Για αυτό συμφωνούμε, αγόρι μου. Και Harrods να έρθει στην Αθήνα και ο σερ Έλτον Τζων. Άσχετα αν εμείς μερακλωθούμε με καμιά Νίτσα Τσίτρα και Γιάγκο Κουφογιάγκο.

 

Εσύ εκεί, συνέχισε. Και αν δεις και τη Μέγκαν, καμιά φορά που θα παίξεις στον Καναδά, να τη μαλώσεις ρε. Που μας πήρε η ζωντοχήρα ολόκληρο πρίγκιπα Χάρι και ακόμη να στεγνώσει το μαντήλι μας από το κλάμα.

 

Λίγο το έχετε; Να, μα τα καπέλα της βασίλισσας της Ελισάβετ και του δικού μας του πρίγκιπα Φίλιππου, που παράτησε την Ελλάδα για τα μάτια της τσαχπίνας Ελίζαμπεθ, για να γίνει πρίγκιπας του Ηνωμένου Βασιλείου.


Τσιτσιπάς
Λονδίνο
Harrods
Αντετοκούμπο
Βασίλισσα Ελισάβετ-Πρίγκιπας Φίλιππος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής