breaking news Νέο

Αποχαιρετισμός προέδρου του συλλόγου Διαβητικών Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ «ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ»

  • Αποχαιρετισμός προέδρου του συλλόγου Διαβητικών Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ «ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ»
  • Αποχαιρετισμός προέδρου του συλλόγου Διαβητικών Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ «ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ»

Κωνσταντίνος Ιωαννίδης

Απόφοιτος ηλεκτρονικών υπολογιστών- Ελεύθερος Επαγγελματίας ΚΑΒΑ ΑΦΟΙ  ΙΩΑΝΝΙΔΗ –Συνταξιούχος

Το όνομά του ταυτίσθηκε επί δεκατρία συνεχή χρόνια ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ συλλόγου Διαβητικών Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ «ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ». Ιδρυτικό μέλος από το 2007 και πρόεδρος έως το 2020. Διαστέλλεσαι παράλληλα και τα καθήκοντα ως Αντιπρόεδρος στην ΕΛ.Ο.ΔΙ. (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΒΗΤΗ).

     Άνθρωπος  με όραμα, με έργο. Αγωνιούσε, ανησυχούσε, έπραττε! Ακούραστος και δοτικός. Άνθρωπος της προσφοράς, για μικρούς και μεγάλους.

    Στην αρχή ιδρύθηκε ως σύλλογος Επαρχίας Νάουσας «ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ». Ο Πρόεδρος δεν έμεινε εκεί. Έκανε  αλλεπάλληλες   προσπάθειες και ενέργειες και τον τροποποίησε με τις νόμιμες διαδικασίες σε Σύλλογο Διαβητικών «ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΠΙΑ» Ν. Ημαθίας  με την οικονομική στήριξη των 25 μελλών για την δημιουργία του γραφείου το συλλόγου. Το έργο του μεγάλωνε όπως μεγάλωνε και ο αριθμός των μελλών του συλλόγου. Ώσπου με τις απαραίτητες ενέργειες και τον τότε δήμαρχο κ. Αναστάσιο Καραμπατζό παραχωρήθηκε γραφείο στο χώρο του Κ.Α.Π.Η Νάουσας.

Το όραμά του να βοηθήσει τα άτομα με διαβήτη του νομού. Πραγματοποίησε ημερίδες ενημερωτικές και εκπαιδευτικές όσο ακόμη ο διαβήτης θεωρούνταν «ταμπού».

Συνεργάστηκε με όλους τους δήμους Νάουσας –Βέροιας-Αλεξάνδρειας αλλά και με κοινότητες Κοπανού, Επισκοπή, Άη Γιώργη κ.α. Υλοποιήθηκαν ημερίδες σε σχολεία.

Ημερίδες με όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον σακχαρώδη Διαβήτη καθώς και με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών, με διαβητολόγους,παθολόγους,καρδιολόγους,οφθαλμίατρους,οδοντίατρους,

διατροφολόγους, νευρολόγους. Θέματα νομοθετικά ,εργασιακά, ασφαλιστικά, προνοιακά.

     Κοινωνικός ,ανοιχτόκαρδος μαχητής. Έδινε στα μέλη χαρά και αισιοδοξία. Διοργάνωνε ταξίδια αξέχαστα και με πλήρη συμμετοχή  των μελλών στα ετήσια συνέδρια Βουλγαρία-Σκόπια-Σέρρες-Δράμα-Πρέσπες-Αθήνα –Κομοτηνή-Ξάνθη  και …και… Προσκαλούσε και φιλοξένησε συλλόγους σε διάφορες εκδηλώσεις βασιλόπιτες, αποκριάτικους χορούς καζάνια. Έδειχνε την αληθινή φιλοξενία των Ναουσαίων και την προβολή της πόλης μας.

 

ΟΜΩΣ…

τον επισκέφτηκε αυτός ο άτιμος ιός ο κορωνοϊός… .διακομίστηκε στην Θεσσαλονίκη … διασωληνώθηκε  τον αντιμετώπισε… άντεξε

ΟΜΩΣ…

πέρασε σε άλλο στάδιο και κόλλησε μικρόβιο …..πάλεψε μέρα με την μέρα …και αυτό το αντιμετώπισε…. αποσωληνώθηκε  και μεταφέρθηκε  στα Γιαννιτσά… άντεξε

ΟΜΩΣ…

Καθώς πέρασαν οι110 μέρες προσωπικής του μάχης, μεταφέρθηκε στη Λάρισα και παρά τις τεράστιες  προσπάθειες όλων των ιατρών και νοσηλευτών, δέχτηκε λοίμωξη του αναπνευστικού

Πάλεψε..

ΟΜΩΣ …

δύσκολος ο αγώνας…

Δεν υπάρχουν πολλά λόγια… κουράγιο στην σύζυγό του Ελένη μια ηρωίδα και στα παιδιά του.

Άρε Πρόεδρε για μένα ήσουν είσαι και θα είσαι ο φύλακας άγγελός μου…

     Το έργο σου δε θα το αφήσουμε… υπόσχεση…

 

Η γραμματέας

για το Δ.Σ

Ιωάννου Μαγδαληνή


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής