breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Φαγώθηκαν οι δεξιοί, συντρόφισσες και σύντροφοι του ΣΦΥΡΙΖΑ Πασοκική Συμμαχία, για το αν ο Αλέξης διαθέτει βίλα στο Σούνιο. Ορθώς βγήκε και η Ζανέτ Τσίπρα, η αδελφή του Αλέκση και μέλος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος και τους είπε «τρέμετε ρε τη δεύτερη φορά αριστερά που έρχεται, αλλά έρχεται και όλα θα είναι αλλιώς, όχι για σας πρ(Ο)τίστως για το λαό». 

 

Αυτό το πρ(ο)τίστως κυρά Ζανέτ μου, πολύ μου κάθισε στο στομάχι. Αρχιτέκτονας αγράμματος, γίνεται; Εμ, αν σπούδασες στο Τορίνο, τότε όλα εξηγούνται, να, μα τη Ζανέτ Καπούγια, που μας είχε τραγουδήσει το περίφημο «κάνε μου έρωτα», αλλά τελικά δεν...κάθισε η αφιλότιμη.

 

Ναι, δεν λέω, να τους την πεις τους παλιοφασίστες του Κυριάκου, που τόλμησαν να τα βάλουν με τα μπάνια του Αλέκση. Τρέμετε ρε, με τα κονσερβοκούτια από το χαβιάρι Μπελούνγκα θα σας πάρει αμπάριζα η Ζανέτ, χρονιάρες μέρες που είναι.

 

Να έρθει χίλιες φορές η δεύτερη φορά αριστερά, Ζανέτ μου. Να βάλετε ξανά τον Κοτζιά υπουργό Εξωτερικών, να ξεπουλήσει την Άρτα με τα Γιάννενα στους Αλβανούς του Ράμα. Να πηγαίνουν άφοβα μετά τα χαρμάνια στα Τίρανα, να φέρνουν κανά καλό πράγμα, να έχουμε δουλειές με φούντες δηλαδή.

 

Και αυτός ο Μητσοτάκης πια. Τον πείραξε μια κωλοβίλα στο Σούνιο και δεν μας λέει πώς την έχτισε ο συγχωρεμένος τη βιλάρα στα Χανιά, με τους 14 καμπινέδες; 

 

Α, όλα κι όλα. Ο Αλέκσης έχει δίκαιο. Και έχει και κότερο και πάει και μια βόλτα με λονγκ ντρικς και την Παναγοπούλου τη σοσιαλίστρια, που τον ξέκανε τον Περικλή η παλιομοδίστρα, που από τα αλώνια μπήκε στα σαλόνια και στα τζετ σέτια.

 

Θα μου πείτε, όλοι με ακριβά γούστα δεν ήταν στο ΣΦΥΡΙΖΑ; Δεν ήταν ο Καλογρίτσας, που είχε 1.500 στρέμματα θαμνώδη έκταση στην Ιθάκη και έβοσκε τα γίδια εκείθε παραπέρα, ως ο γνωστός ποιμήν Χαράλαμπος Τραμπάκουλας;

 

Επί Ανδρέα πήγαν καλά τα γάλατα, τα τυριά και οι μυζήθρες και έγινε μεγαλοτσέλιγκας ο κυρ Χρήστος, έβαψε και το μαλλί κομοδινί και πήγε να πάρει και κανάλι, με τις ευλογίες του Παπά. Του Νίκου, όχι κανενός παπά Λάμπρου, ρε. 

 

Δυστυχώς τον έφαγε η μαύρη αντίδραση. Πού θα πάει όμως; Δεν θα έρθει η δεύτερη φορά αριστερά; Να δεις μετά στην ΕΡΤ παρουσιαστές ειδήσεων Πολάκη και Καρανίκα, να τους σκίσουν τα βάρδουλα Ευαγγελάτου και Τατιάνας, ρεεεε.


βίλα
Παναγοπούλου-Τσίπρας
πρόβατα-Καλογρίτσας
Τσίπρας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής