breaking news Νέο

Έκπτωση στα τέλη κυκλοφορίας ζητά ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ, Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Έκπτωση στα τέλη κυκλοφορίας ζητά ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ, Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Τη εξέταση της δυνατότητας αναλογικής έκπτωση στα τέλη κυκλοφορίας για όλους τους ιδιοκτήτες οχημάτων εξ αιτίας των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας ζητάει ο Αν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης από τον Υπουργό Οικονομικών.

Όπως σημειώνει σε σχετική Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, λόγω των εξαιρετικά περιορισμένων μετακινήσεων οχημάτων για μεγάλα χρονικά διαστήματα και με αβέβαιο το πότε θα επιτραπεί ξανά η ελεύθερη κυκλοφορία τους σε όλη την Επικράτεια, θα ήταν γόνιμο να εξεταστεί μία έκπτωση στα τέλη κυκλοφορίας για όλους ως συμβολική έστω απόδειξη κοινωνικής ισότητας και μέριμνας από την πλευρά της Πολιτείας προς τους χιλιάδες οδηγούς.

Τονίζει δε ότι η ενδεχόμενη αυτή έκπτωση - αναλογική και συνυπολογισμένη με τους μήνες περιορισμού των οχημάτων κατά τον αντίστοιχο τρόπο υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας με τον μήνα - θα μπορούσε να συμπεριλαμβάνει τόσο αυτούς που ακόμη δεν έχουν αποπληρώσει το ποσό όσο και αυτούς που ήδη έχουν προχωρήσει σε εξόφληση των τελών με την μορφή επιστροφής ποσού ή συμψηφισμού με τυχόν άλλες οφειλές των ιδιοκτητών τους στην εφορία.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής