breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τι σου είναι αυτοί οι δεξιοί του Κούλη, ρε σύντροφοι. Πήγαν, έψαξαν και ξετρύπωσαν δηλώσεις του Αλέκση, που έλεγε «ελευθερώστε τον αιγιαλό και τα βράχια του από βίλες, ιδιωτικές παραλίες» και άλλα τινά καπιταλιστικά.

 

Και τις βγάζουν στον αέρα, έτσι για να τη σπάσουν και στην κυρά Ζανέτ και τους αρχίσει και πάλι τα μπινελίκια, για όταν θα έρθει η δεύτερη φορά αριστερά, κοινώς σε τρία τέρμινα.

 

Είχε δίκαιο ρε ο Αλέκσης. Δεν μπορεί να χτίζεις μια βίλα στον αφρό του κύματος και να κάνεις εσύ τα μπάνια σου, έστω και στα κατσάβραχα του Σουνίου και η πλέμπα να μην μπορεί να πάει ούτε Μύκονο, λόγω κορωνοϊού.

 

Και πού θα δείξει κυρ Αλέκση μας η Σούλα η ΟΝΝΕΔίτισσα το στριγνκ της, ενώ εσύ με την Περιστέρα την έχετε αράξει βραχάκι Σούνιο και βλέπετε τον Ποσειδώνα και τα ηλιοβασιλέματα;

 

Άσε πάλι η τιμή της βίλας. Πέντε κατοστάρικα το μήνα, μπροστάντζα τα πακέτα για τρία χρόνια. Και στον τέταρτο στο κάνουν εννιά κατοστάρικα. Τους πας στα δικαστήρια, μαζεύονται απ΄ έξω οι συριζονεολαίοι, φωνάζουν «νόμος είναι το δίκιο του Αλέκση, δεν φεύγουμε απ΄ εδώ μέχρι να φέξει» και τη βγάζεις και την τέταρτη χρονιά με πεντακόσια φράγκα το μήνα.

 

Πού να πήγαινες στο κότερο της Κατερίνας, αδερφέ. Πέντε κατοστάρικα μια γκαζιά είναι της αριστερής μηχανής του.

 

Άσε που στη βιλίτσα τη βγάζεις και με καμιά ντοματούλα, κανά κρεμμυδάκι, κανά χταποδάκι που σου φέρνει ο Πολάκης από την Κρήτη, με καμιά τσικουδιά και κάνεις και οικονομία, για να έχεις για τα γεράματα.

 

Στης Παναγοπούλου, το μηνιάτικο δεν φτάνει ούτε για να πατήσεις μια φορά το καζανάκι της τουαλέτας, αφού περιέχει ειδικό άρωμα του Γκοτιέ, που εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές.

 

Καλά κάνεις αδερφέ. Με τέτοιες τιμές και τεφαρίκι πράγμα, είσαι αρχηγός. Χτυπάς και κανένα αυθαίρετο στέγαστρο, για να μη σας ψήνει ο ήλιος κατακαλόκαιρα και είσαι και ο πρώτος τα καλοκαίρια.

 

Το χειμώνα λίγο δύσκολα να κάθεσαι στα βραχάκια του Σουνίου, γιατί όσο να ‘ναι ένα ψοφόκρυο το χτυπάει, οπότε καλό είναι να ετοιμάσεις το πατρικό στην Άρτα, να πηγαίνεις στα Ζαγόρια για μασαμπούκα και σκι.

 

Από του χρόνου βέβαια, γιατί φέτος η άτιμη ζωή σε αναγκάζει να μείνεις εσύ στο νοικιασμένο της Κυψέλης, με γύρο και δεμέστιχα, ενώ ο Κούλης με τη Μαρέβα στα Μέγαρα με τις σαμπάνιες και φιλετάρες μοσχαρίσιες. 

 

Πού θα πάει όμως, δεν θα έρθει η δεύτερη φορά αριστερά; Τον στέλνουμε τον Κούλη για μόνιμη κατοικία στη βίλα στα Χανιά, να του κάνει ντολμαδάκια η Πολωνή η καπάτσα και εσύ μετακομίζεις στου Μαξίμου, με Καρανίκες, Πολάκηδες και τα άλλα παιδιά.

 

Μέχρι τότε, υπομονή ρε σύντροφε και αν δεν έχεις να πληρώσεις το νοίκι στην Κυψέλη, πες μας ρε να πάρουμε ένα τηλέφωνο την Κατερίνα. Την Παναγοπούλου ντεεεεεε.


Τσίπρας
Παναγοπούλου-Τσίπρας-Κότερο
Μητσοτάκης-κατοικία Χανιά

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής