breaking news Νέο

Με όπλο κλεμμένο από αστυνομικό διακινούσαν κοκαΐνη

Με όπλο κλεμμένο από αστυνομικό διακινούσαν κοκαΐνη

Καταζητούμενος από την Interpol ήταν ένας από τους δύο Αλβανούς που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας και μάλιστα ήταν οπλισμένος με το υπηρεσιακό πιστόλι ενός αστυνομικού, που είχε κλαπεί στις 22 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη!
Τα ίχνη των δύο κακοποιών οδηγούσαν σε έναν οικισμό στην Ημαθία, όπου τους εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Καβάλας και οργάνωσαν επιχείρηση για τη σύλληψή τους, μαζί με συναδέλφους τους της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας και της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας. Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν χωρίς να προβάλλουν αντίσταση στο σπίτι όπου διέμεναν.
Εκπαιδευμένοι σκύλοι ανιχνευτές ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού και ξετρύπωσαν κρυμμένα στο υπόγειο το κλεμμένο πιστόλι του αστυνομικού, που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, 27 φυσίγγια και μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 11,3 γραμμαρίων. Ακόμη, σε έναν εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο βρήκαν τέσσερις συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 248,8 γραμμαρίων.

Οι δύο δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί όπλων και κλοπή, έκρυβαν σε διάφορα μέρη του σπιτιού το συνολικό ποσό των 14.200 ευρώ, που προερχόταν από τις πωλήσεις των ναρκωτικών και κατασχέθηκαν.
Από την έρευνα εξακριβώθηκε ότι ο ένας αναζητούνταν με Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol Αλβανίας, καθώς κατηγορείται στην πατρίδα του για παραγωγή και πώληση ναρκωτικών, σύσταση δομημένης εγκληματικής ομάδας, διάπραξη αδικημάτων από δομημένες εγκληματικές ομάδες και απόδραση από χώρο κράτησης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής