breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Η είδηση της ημέρας δεν είναι ούτε η σούζα της Μαρέβας με το μηχανάκι στην Πάρνηθα, ούτε αν η Περιστέρα κάνει το μπάνιο της στα κατσάβραχα του Σουνίου.

 

Είναι το ότι έχουν γίνει ανάρπαστα τα πεντακοσάρικα, αδέρφια. Στο ebay έχεις μια παλιά έκδοση; Στην αγοράζουν για 650 ευρώπουλα. Αν έχεις και κανά φίλο του Νότη, που παίρνει ποιοτική κόκα από εμπόρους και εκεί η ταρίφα είναι αντίστοιχη.

 

Το ζήτημα είναι όμως, που να τα βρούμε. Να μαζέψουμε κανένα μιλιόνι ευρώ σε πεντακοσάρικα, που ζυγίζει μόλις 2,2 κιλά και να πάμε ντουγρού στον καπετάνιο του Νουρ one, να του πούμε, γουστάρεις αντί για ένα χαρτί, να μας δώσεις ενάμιση και να την κάνουμε με ελαφρά;

 

Αυτό είναι ρε. Γιατί τα πεντακοσάρικα δεν είναι πετσετάκια, να τα ‘χω με τη σέσουλα να γράφω ραβασάκια, που λέει τη σήμερον ημέραν και η Γλυκερία. 

 

Όλα κανονισμένα ρε, το μόνο δύσκολο είναι που θα τα βρούμε. Διέρρηξα έναν κουμπαρά, που μας είχε δώσει ο Σημίτης το 2002 και βρήκα ένα ευρώ και δέκα σέντς. Χαρτί γιοκ.

 

Να πάμε στον Τσουκάτο; Κι αυτός μάρκα έφερνε, βαλίτσες. Ο Άκης; Αυτός έτυχε και δεκαχίλιρια και πεντακοσάευρα και λίρες Αγγλίας, τα πάντα όλα. Πώς αλλιώς θα τον έπαιρνε η κυρά Βίκυ, μια μεγαλοαστή από τα Τρίκαλα.

 

Δεν κρατήσαμε ρε ούτε πεντακοσάρικα δραχμές, για να τα ανταλλάξουμε τώρα. Πού να τα βρούμε; Από τη μια το ΠΑΣΟΚ, από την άλλη η Νου Δου, μας ρήμαξαν σε κάτι έκτακτες εισφορές, κάτι συνάφειες και άλλα τινά, και μας άφησαν ρέστους.

 

Και εκεί που είπαμε ότι ήρθε ο Αλέκσης και θα φάμε με χρυσά κουτάλια, μας πήραν και το βόδι, συντρόφια. Και ζήσαν αυτή καλά στα Σούνια και στα κότερα και εμείς χειρότερα, στους φόρους και τα χαράτσια.

 

Α, όλα κι όλα. Όταν έρθει η δεύτερη φορά αριστερά, θα πάω να γραφτώ στο κόμμα. Να με βάλουν σε καμιά καλή θέση, δημόσιο μεριά, να κάνω τη μπάζα μου και ό,τι θέλουν θα φωνάζω. Μέχρι και ζήτω, ζήτω του Πολάκη που έσκισε το Μητσοτάκη.

 

Χρόνια με τον Αλέκση εμείς. Αρκεί να φάμε και κανά νουά χριστουγεννιάτικα, γιατί όλο με χοιρινές μπριζόλες τίγκα στο κόκαλο τη βγάζουμε από το 2015 μέχρι τώρα.

 

Από τον Κυριάκο δύσκολα να δούμε θέση, αφού έχει βάλει όλη την Κρήτη στη δουλειά, οπότε μας έμεινε μόνο ο Αλέκσης. Που αγαπάει και τη...Μακεδονία, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε. Εδώ ολόκληρη συμφωνία στις Πρέσπες υπέγραψε με το Ζάεφ, με γριβάδια και φασολάδες ντεεεε.


Περιστέρα-Τσίπρας
πεντακοσάρικα
Γλυκερία
βαλίτσα-χρήματα
Μητσοτάκης
Τσίπρας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής