breaking news Νέο

Δίχως απουσίες και μέσα σε καλό κλίμα ολοκληρώνεται σήμερα η εβδομαδιάτικη προετοιμασία της “Βασίλισσας"

Δίχως απουσίες και μέσα σε καλό κλίμα ολοκληρώνεται σήμερα η εβδομαδιάτικη προετοιμασία της “Βασίλισσας

Σήμερα Παρασκευή ουσιαστικά οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας ολοκληρώνουν την εβδομαδιάτικη προετοιμασία τους και αύριο Σάββατο αναχωρούν για την Κρήτη και τα Χανιά προκειμένου την Κυριακή το απόγευμα να αντιμετωπίσουν στο γήπεδο των Περιβολίων τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Προβλήματα ο Καστοριανός προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης όπως έχει γραφεί επανειλημμένα με τυχόν απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του δεν αντιμετωπίζει και το γεγονός αυτό αποτελεί έναν επι πλεον λόγο για την αισιοδοξία που υπάρχει στην ομάδα της Βέροιας για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Βέβαια κανείς δεν παραγνωρίζει την αξία της ΠΑΕ των Χανίων η οποία εξάλλου φαίνεται και απο την βαθμολογική της θέση αλλά και τα αποτελέσματα που έχει φέρει στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα.

Από την άλλη και η Βέροια με βάση τις μέχρι τώρα εμφαίσεις της στο πρωτάθλημα με εξαίρεση βέβαια το παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκη στο Δημοτικό Στάδιο, αλλά και στα φιλικά του Καλοκαιριού έδειξε οτι μόνο ευκαταφρόνητη αντίπαλος δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις. Αν λοιπόν λάβουμε υπόψη μας την μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία των δυο ομάδων τότε αναμένεται ένα αμφίρροπο παιχνίδι μεταξύ των δυο αντιπάλων που το αποτέλεσμα του θα το καθορίσουν οι λεπτομέρειες.

Η Βέροια όπως ήδη αναφέραμε δεν αντιμετωπίζει προβληματα και δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα τρια παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα. Οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών πραγματοποιούνται στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλιμα που πηγάζει από το οικογενειακό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί στα αποδυτήρια της ομάδας.

 

“ΣΦΥΡΙΖΕΙ”

Ο κ. ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΟΣ

Τον αγώνα ΑΟΧ Κισσαμικός - Βέροια που θα διεξαχθεί στα Περιβόλια των Χανίων την Κυριακή 3μ.μ. οριστηκε να διαιτητεύσει ο κ. Βισκαδούρος από την ΕΠΣ Ηρακλείου με βοηθούς τους συμπατριώτες του Δασκαλάκη και Μαυραντωνάκη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής