breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Όλα τα είχε η Μαριορή, αδέλφια, τα...UFO της μάραναν!

 

Τι το ήθελε εκείνος ο αφορισμένος ο Ισραηλινός να πει ότι είδε το Λιακόπουλο να οδηγά με τις μπάντες έναν ιπτάμενο δίσκο;

 

Βγήκαν συγγενείς του Αμερικάνου αξιωματούχου, που βρήκε τα συντρίμμια στο Ρόσγουελ το 1947 και μας είπαν ότι ο παππούς τους  είδε, άκουσε και έπιασε εξωγήινο.

 

Άντε τώρα να πείσεις τον ψεκασμένο, που νομίζει ότι στο εμβόλιο έχει βάλει τσιπάκι ο Μπιλ Γκέιτς, ότι δεν θα τον υποτάξουν οι εξωγήινοι και γίνει δούλος τους. Και άντε εδώ πάει και έρχεται, να τον πάνε στο Σείριο να σκάβει πέτρες, τότε τι γίνεται;

 

Όχι ρε στο Σείριο του φίλου μου του Κώστα Καραπαναγιωτίδη, στο αστέρι λέω.

 

Άντε να επιβιώσεις χωρίς αέρα και στους συν 800 βαθμούς. Αναγκαστικά, αν θες να ζήσεις, πρέπει να βάλεις και άλλο τσιπάκι, αυτό όχι με εμβόλιο, αλλά...αλλού.

 

Ρε μπας και είναι καμιά παγαποντιά του Βελόπουλου για να μας πουλήσει τα αυθεντικά χειρόγραφα του Νταρθ Βέιντερ, από τον πόλεμο των άστρων, μαζί με 666 κηραλοιφές για τα αυχενικά μας, που περιλαμβάνουν δηλητήριο οχιάς και δέρμα εξωγήινου;

 

Το σίγουρο είναι ότι γνωρίζουμε πού είναι οι μυστικές βάσεις των εξωγήινων στην Ελλάδα. Μια εξ αυτών κάτω από τη βίλα του Τσίπρα στο Σούνιο. Ο ταβερνιάρης που του γνώρισε τον ιδιοκτήτη, είναι πράκτορας των εξωγήινων  και αν τον δεις στην κανονική του μορφή, είναι φτυστός ο Άδωνις.

 

Το λοιπόν, το κάνεις ή δεν το κάνεις τελικά το εμβόλιο; Ιδού η απορία. 

 

Πάντως εγώ το έχω αποφασίσει. Αν πέσει ζεστό και μετρητό το νόμισμα από τα μυστικά κονδύλια των εξωγήινων, όχι μόνο εμβόλιο κάνω, αλλά και Κυριάκο ψηφίζω. 

Να πάρω και εγώ μια βιλάρα με 14 καμπινέδες και ας είναι και στην άκρη του γαλαξία και τι στο σύμπαν, αδέρφια μου Αρειανοί, Αφροδιατιανοί, Πλούτωνες, Ολυμπιακοί και ΠΑΟΚτζήδες!


Λιακόπουλος
Γκέιτς-εμβόλιο-τσιπάκι
Βελόπουλος
Τσίπρας-βίλα-Σούνιο
Γεωργιάδης
εξωγήινοι

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής