breaking news Νέο

Μήπως δεν ψάχνει λύση;

Μήπως δεν ψάχνει λύση;

Ενα τελεσίγραφο του ανθρώπου που τα τελευταία χρόνια κινούσε τα νήματα του Αιγινιακού και πρωταγωνίστησε στην άνοδο του στα επαγγελματικά πρωταθλήματα του κ. Νιώπα, πως αν δεν βρεθεί αντικαταστάτης του τις επόμενες δέκα ημέρες, θα τραβήξει το φις από την μπρίζα και η ομαδα θα αποχωρήσει από την Football League και την επόμενη περίοδο θα κάνει εκκίνηση απο τα τοπικά πρωταθλήματα ήταν αρκετό για να βρεθεί λύση στην ΠΑΕ του Αιγινίου.

***

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι ετοιμάζεται να παραδώσει ψυχή και σώμα λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε όχι μόνο ορθοπόδησε, αλλά μπορεί πλεον να κάνει σχέδια και για ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να μην κινδυνέψει την παραμονή της στην κατηγορία.

***

Βρήκε λοιπόν λύση και ο Αιγινιακός, όπως βρήκαν λύση ο Εργοτέλης και η Δόξα Δράμας, το περασμένο Καλοκαίρι, η Λαμία και ο ΑΟ Τρικάλων τα προηγούμενα χρόνια αλλά και όσες επαγγελματικές ομάδες την αναζήτησαν μέσα από σωστές διαδικασίες.

***

Και η μόνη που ψάχνει λύση στα οικονομικά προβλήματα που την ταλανίζουν εδώ και δυομιση χρόνια και δεν την βρίσκει είναι η ΒΕΡΟΙΑ!!

***

Ή μήπως τελικά δεν την ψάχνει επειδή βολεύει σε κάποιους ή κάποιον αυτή η ευμαφρόδιτη κατάσταση στην οποία βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό;

***

Γιατί δεν μπορώ να βρω άλλη αιτία που ομάδες όπως ο Αιγινιακός, η Λαμία, ο ΑΟ Τρικάλων, ο Εργοτέλης, ακόμη και ο Λεβαδειακός, η Κέρκυρα αλλά και πολλες ακόμη επαρχιακές ΠΑΕ, βρίσκουν διέξοδο στα προβλήματα που κατά καιρούς αντιμετωπίζουν και η Βέροια μια από τις 4-5 πιο ιστορικές ομάδες της περιφέρειας βρίσκεται εδώ και δέκα περίπου μήνες δίχως διοίκηση ουσιαστικά, και δίχως χρηματοδότη και κανείς δεν συγκινείται!!

***

Γιατί όλοι το γνωρίζουν ότι η ΠΑΕ Βέροια εδώ και καιρό, απο την περσινή ακόμη χρονιά είναι ακέφαλη διοικητικά!! αφου ο κ. Παπαδόπουλος παραμένει στην προεδρία επειδή δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά και η μόνη του ενασχόληση με την ομάδα είναι να υπογράφει τα έγγραφα που του προσκομίζουν!!

***

Εκεί έχουν οδηγήσει την Βέροια οι μεθοδεύσεις αυτών που όταν εμείς φωνάζαμε πως από τη στιγμή που ο μεγαλομέτοχος έχει αποφασίσει να ασχοληθεί και με άλλη ομάδα θα πρέπει με νόμιμες διαδικασίες να βρει τον αντικαταστάτη του και ακόμη ότι αυτές οι διαδικασίες θα πρέπει να γίνουν όσο η ομάδα ανήκει στην Super League και είναι ελκυστική, αυτοί υποστήριζαν ότι ήδη υπάρχει συμφωνία με Κινέζους, που κατά περίσταση - ανάλογα με τα ταξίδια που έκανε ο μεγαλομέτοχος στο εξωτερικό - γίνονταν Αμερικάνοι και Ιταλοί επενδυτές, τους  οποίους βέβαια ουδέποτε είδαμε στην Βέροια, για να καταλήξουμε στον Παπαδόπουλο!!

***

Και ευτυχώς, εμείς θα το επαναλαμβάνουμε κάθε φορά που αναφερόμαστε στο θέμα, βρέθηκαν τρεις - τέσσερις ικανοί στη δουλειά τους άνθρωποι όπως ο Γιώργος Κικερίδης, ο Αντώνης Τσαλουχίδης ίσως και δυο τρεις ακόμη, συμπεριλαμβανομένου και του τεχνικού τιμ, να πλαισιώσουν την ομαδα που μέχρι στιγμής λειτουργεί με μια σχετική αξιοπρέπεια στον αγωνιστικό τομέα με κριτήριο φυσικά τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί.

***

Αυτό βέβαια δεν εξασφαλίζει και ένα ευοίωνο αύριο, πόσο μάλλον που τα προβλήματα της Βέροιας παραμένουν βουνό και ο δρόμος προς το ξέφωτο έχει γίνει ακόμη πιο δύσβατος, ύστερα από την απόφαση του Δήμου να διεκδικησει με κάθε νόμιμο τρόπο τα χρήματα που του οφείλει η ΠΑΕ και σωστά κατά την άποψη μας έκανε, μόνο που την ίδια ευαισθησία, ίσως και μεγαλύτερη, θα έπρεπε να δείξει και όταν η ΠΑΕ βρίσκονταν στα χέρια του Γιώργου Αρβανιτίδη και του Θόδωρου Καρυπίδη που εκτός των άλλων είναι και αυτοί που τα δημιούργησαν!!

Γράφει ο Νίκος Καμπούρης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής