breaking news Νέο

«Σφυροκόπημα» της μείζονος αντιπολίτευσης κατά Μπατσαρά!

«Σφυροκόπημα» της μείζονος αντιπολίτευσης κατά Μπατσαρά!

Οι έντονες αντιπαραθέσεις ανάμεσα στην κα. Μπατσαρά και κυρίως επικεφαλής παρατάξεων και δημοτικών συμβούλων «σημάδεψαν» τη διαδικασία έγκρισης ισολογισμού 2019 του Δήμου Βέροιας, το μεσημέρι της Δευτέρας, σε μία συνεδρίαση που χαρακτηρίστηκε από ήπιο σχετικά κλίμα.

Στο ...στόχαστρο Παυλίδη, Μαρκούλη, Τσιούντα, Μιχαηλίδη βρέθηκε η αρχηγός της παράταξης «Βέροια ΠΡΩΤΕΥουσα πόλη», Γεωργία Μπατσαρά, που βρήκαν αφορμή να …επιτεθούν, για τα έργα και τις ημέρες της, που συνδιοικεί με την παράταξη του Κώστα Βοργιαζίδη.

Από τη μεριά του ο Παύλος Παυλίδης και αφού αναφέρθηκε στις αντιθέσεις και τους λόγους της αρνητικής ψήφου του, κατηγόρησε την κ. Μπατσαρά πως, ενώ προεκλογικά χαρακτήριζε καταστροφική τη διοίκηση του κ. Βοργιαζίδη, σήμερα συνεργάζεται μαζί τους για να εισπράξει την απάντηση πως ο προεκλογικός της αγώνας ήταν έντιμος και δεν «επένδυσε» ποτέ στην καταστροφολογία, χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις του κ. Παυλίδη ως ανέξοδες επικοινωνιακές προσπάθειες και ευσεβή πόθο να συνδιοικεί αυτός με το δήμαρχο.

Αντίστοιχα μίλησε και ο Αντώνης Μαρκούλης. Στην τοποθέτηση της κ. Μπατσαρά για τα μεγάλα έργα πνοής, ότι τη γραμμή την ...τραβάμε στο τέλος της τετραετίας, απάντησε ότι γραμμή ...τραβάμε κάθε χρόνο, καθώς είναι μία κορυφαία διαδικασία και όχι τυπική. Με αιχμή τη θέσπιση της υπερενισχυμένης αναλογικής στους δήμους, που υποστήριξε σθεναρά η κ. Μπατσαρά, πιστεύοντας πως ο «Κλεισθένης» έφερε την ακυβερνησία στους δήμους, συμπλήρωσε πως : «Η κ. Μπατσαρά σήμερα το ρόλο της τον οφείλει σ' αυτόν».

Απάντηση στις βολές της κυρίας  Μπατσαρά έδωσε και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος της παράταξής της και νυν ανεξάρτητος Χρήστος Τσιούντας, αναφορικά με τη δήλωσή της, ότι του δόθηκε η τιμητική θέση του προέδρου στην Οικονομική Επιτροπή και δεν του ζητήθηκε να φύγει από πρόεδρος σχολικής επιτροπής, μετά την ανεξαρτητοποίησή του, λέγοντας χαρακτηριστικά : «Έκανε υπομονή και δεν ζήτησε την παραίτησή μου από τη σχολική επιτροπή, η κυρία Μπατσαρά ασχολείται με αλλότρια πράγματα».

Σε ένα πραγματικό… σφυροκόπημα προέβη ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μιχαηλίδης κατά της κυρίας Μπατσαρά, η οποία εμφανίστηκε αρνητική στις αποζημιώσεις που διεκδικούν πρώην άμισθοι αντιδήμαρχοι από το δήμο και τη θεωρεί προκλητική ενέργεια σε εποχές κρίσης. Χαρακτηρίζοντάς την, «κριτή των δικαστικών αποφάσεων» και δηλώνοντας υπέρμαχος των αντιδημάρχων που διεκδικούν αυτά τα χρήματα, γιατί – όπως είπε - είναι δεδουλευμένα, ο κ. Μιχαηλίδης της απάντησε σε έντονο ύφος ότι, αν αργότερα ψηφιστεί μία τέτοια διάταξη, θα τα διεκδικήσει και η ίδια και ας μη δημιουργεί εντυπώσεις.

 

 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής