breaking news Νέο

Τα πιο...άνοστα Χριστούγεννα και το «αλάτι» του εμβολίου για τον covid-19

Τα πιο...άνοστα Χριστούγεννα και το «αλάτι» του εμβολίου για τον covid-19

Με διάθεση για ευχές ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, Άρης Λαζαρίδης, στην τελευταία και με τη...δημαρχιακή βούλα, συνεδρίαση του σώματος για το 2020. Η, μέσω τηλεδιάσκεψης, ειδική συνεδρίαση για τον ισολογισμό του 2019, υπήρξε αρκετά...ανιαρή, με την παράθεση οικονομικών στοιχείων, που σίγουρα αφορούν τους μυημένους στα οικονομικά, αλλά και...πικάντικη, λόγω των αιχμών που υπήρξαν!

Ο κ. Λαζαρίδης έκανε λόγο για τα πιο...άνοστα Xριστούγεννα μετά το τέλος της εμφυλιακής περιόδου, ευελπιστώντας ότι με το «αλάτι» των εμβολιασμών θα επανέλθει η κανονικότητα στην κοινωνία.

Για έλλειψη πολιτικής εισήγησης στον ισολογισμό έκανε λόγο ο Γιώργος Μιχαηλίδης, με το Στέλιο Ασλάνογλου να του απαντά ότι ο ισολογισμός είναι αποτύπωση των οικονομικών του δήμου σε μια στιγμή, οπότε δεν υπάρχει θέμα αντίστοιχης εισήγησης.

Ερωτήσεις για έργα, όπως η οδική σύνδεση Άνω-Κάτω Σελίου, έθεσε η Γεωργία Μπατσαρά, ρίχνοντας τη...«σπόντα» στον Παύλο Παυλίδη, ότι θα μπορούσε να της απαντήσει ο ίδιος.

«Δεν ήμουν στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο. Εσείς καταγγείλατε  προεκλογικά τα έργα, για αυτά το αναφέρω», η απάντηση Παυλίδη.

Ο Αντώνης Μαρκούλης ζήτησε να υπάρξει ισολογισμός εσόδων και εξόδων, με παράθεση πολιτικών στοιχείων, ενώ ο Χρήστος Τσιούντας «κατήγγειλε» την κα. Μπατσαρά, ότι του...κλέβει τις ερωτήσεις, αφού πρώτη φορά διοίκηση του δήμου ρωτάει τη διοίκηση του δήμου για τέτοια θέματα!

«Ο χρόνος που επιλέχθηκε να έρθει προς επικύρωση ο ισολογισμός του 2019, μια Δευτέρα λίγο πριν το τέλος του χρόνου, δείχνει την αξία που του δίνετε. Τον καταψηφίζουμε, έπρεπε να είχε έρθει προ πολλού στο δημοτικό συμβούλιο, στις οριζόμενες ημερομηνίες, μετά το πέρας της οικονομικής επιτροπής», είπε ο κ. Παυλίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής