breaking news Νέο

Με αποστάσεις ασφαλείας, τσουχτερό κρύο αλλά και μεγάλες εκπτώσεις το άνοιγμα της αγοράς της Βέροιας

  • Με αποστάσεις ασφαλείας, τσουχτερό κρύο αλλά και μεγάλες εκπτώσεις το άνοιγμα της αγοράς της Βέροιας
  • Με αποστάσεις ασφαλείας, τσουχτερό κρύο αλλά και μεγάλες εκπτώσεις το άνοιγμα της αγοράς της Βέροιας
  • Με αποστάσεις ασφαλείας, τσουχτερό κρύο αλλά και μεγάλες εκπτώσεις το άνοιγμα της αγοράς της Βέροιας

Πρεμιέρα έκανε χθες Δευτέρα 18 Ιανουαρίου το λιανεμπόριο και από το πρωί τα εμπορικά καταστήματα ανέβασαν ρολά, έπειτα από σχεδόν 15 ημέρες, που είχαν λειτουργήσει με τη μέθοδο ckickaway, σηματοδοτώντας τη χαλάρωση των μέτρων του  lockdown. Στο εμπορικό κέντρο της Βέροιας, τα καταστήματα άνοιξαν με μεγάλες εκπτώσεις, προκειμένου να υποδεχτούν με τον καλύτερο τρόπο τους καταναλωτές και να μπορέσει να κινηθεί η αγορά. Παρά το τσουχτερό κρύο, αρκετοί ήταν οι… γενναίοι που έστειλαν «2» στο 13033 και βγήκαν έξω για τις αγορές τους. Οι καταναλωτές μετά από 10 εβδομάδες επισκέφθηκαν κανονικά τα καταστήματα, με συγκεκριμένους όμως όρους, περιμένοντας υπομονετικά να έρθει η σειρά τους, για να μπουν στο εκάστοτε κατάστημα που επέλεγαν, τηρώντας τα μέτρα και φορώντας μάσκες.

Για την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, οι έμποροι, όπως δήλωσαν στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», είναι ικανοποιημένοι, καθώς το άνοιγμα της αγοράς γίνεται εν μέσω των χειμερινών εκπτώσεων και αποτελεί στοίχημα για τα καταστήματά τους, που καλούνται να σώσουν τον τζίρο τους με …γενναίες εκπτώσεις, για να ξεπουλήσουν το εμπόρευμα, που έμεινε αδιάθετο το προηγούμενο διάστημα. Όπως μας είπαν, για πρώτη ημέρα και παρά τον παγετό, η αγορά κινήθηκε σε σχετικά καλά επίπεδα, με την κίνηση να αυξάνεται κυρίως μετά τις 11.00 το πρωί, που το θερμόμετρο, και με σύμμαχο την ηλιοφάνεια, άρχισε να ανεβαίνει.

H λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων γίνεται πλέον κανονικά, με μόνο περιορισμό τη συνάθροιση εντός του καταστήματος.

Το πρόγραμμα του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας από 18/1 έως 31/3 2021:

Δευτέρα 9.00 - 14.30

Τρίτη 9.00-14.00 και 17.00 - 20.00

Τετάρτη 9.00 - 14.30

Πέμπτη 9.00 - 14.00 και 17.00 - 20.00

Παρασκευή 9.00 - 14.00 και 17.00 - 20.00

Σάββατο 9.00 - 14.30

Εκτός, όμως, από τα μαγαζιά του λιανεμπορίου, άνοιξαν και τα κομμωτήρια, αλλά και τα κέντρα αισθητικής που δέχονται διαδοχικά τα ραντεβού τους.

Επιπλέον, η ΕΣΕΕ προτείνει στο καταναλωτικό κοινό να επιλέξει για τις αγορές του τα καταστήματα της γειτονιάς του, για να ενισχύσει την τοπική οικονομία.

 

 

 

 


αγορά Βέροιας 2
αγορά Βέροιας 3

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής