breaking news Νέο

Δήμος Βέροιας : Σημαντικές φθορές στην Παιδική Χαρά των Αγίων Αναργύρων

Δήμος Βέροιας : Σημαντικές φθορές στην Παιδική Χαρά των Αγίων Αναργύρων

Σε σημαντικές φθορές οργάνων της Παιδικής Χαράς στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων προέβησαν τις προηγούμενες μέρες άγνωστοι. Όπως διαπιστώθηκε από την αρμόδια Διεύθυνση Περιβάλλοντος η βασική δοκός της κούνιας έσπασε στη μέση με αποτέλεσμα την αχρησία του συγκεκριμένου οργάνου μέχρι την αντικατάστασή του.

Παρά το γεγονός ότι βρίσκονται ακόμα σε ισχύ τα μέτρα απαγόρευσης που αφορούν και στη λειτουργία των παιδικών χαρών -λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά τη διασποράς του κορονοϊού- φαίνεται πως άγνωστοι παραβίασαν τον περιφραγμένο χώρο και προχώρησαν σε καταστροφή δημόσιας περιουσίας. Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τη νομοθεσία οι ομάδες που επιτρέπεται να εισέρχονται στις παιδικές χαρές έχουν ηλικιακό όριο τα 14 έτη.

Ο Δήμος Βέροιας υπογραμμίζει πως βάσει της μέριμνάς του για την ψυχαγωγία και την άσκηση ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας, έχει τοποθετήσει όργανα γυμναστικής στο Δημοτικό Πάρκο Αγίων Αναργύρων και στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Εβραϊκών Μνημάτων, εκεί όπου οι δημότες μπορούν να αθληθούν και να περάσουν τον χρόνο τους ευχάριστα και εποικοδομητικά.

 

 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής