breaking news Νέο

Εργατικό Κέντρο Νάουσας : Συγκέντρωση σήμερα έξω από το Νοσοκομείο Νάουσας

Εργατικό Κέντρο Νάουσας : Συγκέντρωση σήμερα έξω από το Νοσοκομείο Νάουσας

Την ώρα που ο λαός υποφέρει απ’ την πανδημία, με τις εγκληματικές ευθύνες της Κυβέρνησης, τις παλινωδίες της με τα απανωτά lockdown, χωρίς κανένα ουσιαστικό μέτρο προστασίας της υγείας μας θεωρούμε αιτία πολέμου τις εκδικητικές απολύσεις και εκβιασμούς που δέχονται οι υγειονομικοί συνάδελφοι μας.

Στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης σε όλους τους διωκόμενους συνδικαλιστές και εργάτες!

Τους κάνουμε ξεκάθαρο ότι δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν τα Νοσοκομεία και οι χώροι δουλειάς νεκροταφεία, ούτε θα αφήσουμε να μετατραπούν σε σφαγεία των εργασιακών μας δικαιωμάτων!

Η υπεράσπιση της Δημόσιας Υγείας είναι υπόθεση όλων των εργαζομένων και όχι μόνο των Υγειονομικών. Δε δεχόμαστε την ώρα που υπάρχει κόσμος έξω από τις ΜΕΘ, την ώρα που μετράμε πάνω από 8000 νεκρούς από το covid-19 την ίδια ώρα ο Ιδιωτικός Τομέας Υγείας και οι κλινικάρχες να απολαμβάνουν τα εκατομμύρια που προέρχονται από τον ιδρώτα του λαού.

Απαιτούμε εδώ και τώρα

  • Επίταξη των μεγάλων ιδιωτικών κλινικών για την ασφαλή νοσηλεία διασωληνωμένων ασθενών που παραμένουν για μέρες εκτός ΜΕΘ και την αποσυμφόρηση των δημόσιων νοσοκομείων από ασθενείς με COVID.
  • Ενίσχυση των Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας όπως και των αγροτικών ιατρείων, με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και μονιμοποίηση συμβασιούχων.  
  • Λήψη μέτρων προστασίας της υγείας σε χώρους δουλειάς, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και σχολεία».

 

Καλούμε μαζικά τα σωματεία, τους εργαζόμενους και τους ανέργους της πόλης μας σε συγκέντρωση σήμερα Πέμπτη 22/4 και ώρα 11 π.μ. έξω από το Νοσοκομείο της Νάουσας,  σε στήριξη του αγώνα των υγειονομικών και της 4ωρης στάσης εργασίας που έχει προκηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ.

Προετοιμάζουμε την απεργία στις 6 Μάη για τον αγωνιστικό εορτασμό της Πρωτομαγιάς!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής