breaking news Νέο

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας Οδού

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας Οδού

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, στα πλαίσια εκτέλεσης εργασιών επισκευής αρμών και ρηγματώσεων με έγχυτο αρμό ασφαλτικής βάσης, αποφασίζονται :

Α. ο κατά περίπτωση αποκλεισμός της δεξιάς ή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στα κάτωθι σημεία της Εγνατίας Οδού :

i) Κλάδος Α/Κ Πολυμύλου – Α/Κ Βέροιας, Χ.Θ. 229+730,

ii) Κλάδος Α/Κ Πολυμύλου – Α/Κ Βέροιας, Χ.Θ. 230+210,

iii) Κλάδος Α/Κ Βέροιας – Α/Κ Πολυμύλου, Χ.Θ. 230+210,

iv) Κλάδος Α/Κ Βέροιας – Α/Κ Πολυμύλου, Χ.Θ. 229+730.

Β. ο αποκλεισμός της λωρίδας βραδείας κυκλοφορίας (δεξιάς λωρίδας), καθώς και της λωρίδας επιβραδύνσεως, επί του Α/Κ Βέροιας της Εγνατίας Οδού, στη Χ.Θ. 253+000, στον κλάδο Α/Κ Πολυμύλου – Α/Κ Βέροιας.

Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν έως την 28-05-2021 και από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι οποίες θα πραγματοποιούνται στη λωρίδα επιβραδύνσεως στο τμήμα από Α/Κ Πολυμύλου προς Α/Κ Βέροιας (Χ.Θ. 26+000 έως Χ.Θ. 26+100 με αρχή χιλιομέτρησης από Α/Κ Πολυμύλου), η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας και η λωρίδα επιβραδύνσεως θα παραμένουν αποκλεισμένες έως και τον αρμό εξόδου (Χ.Θ. 25+600 έως Χ.Θ. 26100 με αρχή χιλιομέτρησης από Α/Κ Πολυμύλου), ενώ όλα τα οχήματα θα καθοδηγούνται με τη βοήθεια σήμανσης στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Ο κλάδος εξόδου προς Βέροια θα παραμένει ανοιχτός σε κυκλοφορία, με διαθέσιμο πλάτος κίνησης των οχημάτων 15 μέτρα τουλάχιστον.

Δεν θα εκτελούνται εργασίες τις ημέρες του Σαββάτου, της Κυριακής, τις ημέρες των αργιών, καθώς και τις ημέρες που υφίστανται επικίνδυνες, για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ομίχλη, κτλ.).

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρχει συνεχώς διαθέσιμη για την κίνηση των οχημάτων τουλάχιστον μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ δεν παρεμποδίζεται η κυκλοφορία του κλάδου εξόδου προς Βέροια. Σε καμία περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, επί του εν λόγω αυτοκινητοδρόμου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής