breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Τα Τρίκαλα πήραν το ντέρμπι

Γ' Εθνική : Τα Τρίκαλα πήραν το ντέρμπι

Πιο αποτελεσματικός ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων πήρε το δεύτερο ημαθιώτικο ντέρμπι κερδίζοντας στο γήπεδο της την Νίκη Αγκαθιάς με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι που μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό αφού στο 2ο μόλις λεπτό του αγώνα κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ και οκτώ λεπτά αργότερα στο 10' έκαναν το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα στο 2' ο Κέλο με αριστουργηματική πάσα έβγαλε σε θέση βολής τον Αλεξ Κοπάτσι και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας τον δρόμο για την νίκη της ομάδας του.

Οκτώ λεπτά αργότερα και στην δεύτερη ογανωμένη επίθεση των Τρικάλων ο Καπάτσι τροφοδότησε τον Κιρκιλιανίδη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ στέλνει για δεύτερη, φορά την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Αγκαθιάς, Ιωαννίδη.

Η γηπεδούχος Νίκη αφού συνήλθε από τον απόλυτο αιφνιδιασμό του αντιπάλου της προσπάθησε να αντιδράσει, να πετύχει κάποιο γκολ και να επιστρέψει στο παιχνίδι, δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιρίες για γκολ δίχως όμως να καταφέρει να τις αξιοποιήσει.

Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Μιχούλια (Χατζηβασιλείου- Φακκάνα) από την ΕΠΣ Μακεδονίας βρήκε την ομάδα των Τρικάλων νικήτρια του ντέρμπι με 2-0.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΚΑΘΙΑ: Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος Κ.Ν. (57' Μυλωνάς), Μωυσίδης Ι. (46' Σιδηρόπουλος), Ράδης, Τσιούχας, Καλυβιώτης (17' Παπαδόπουλος Π.Ν.), Σαρακατσιάνος, Ζιγκερίδης, Βασάρας (57' Καραγιάννης).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος (77' Δελιόπουλος), Τσιρίδης, Πέικος, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης, Κιρκιλιανίδης, Κέλο (84' Πίκο), Κοσμίδης, Κοπάτσι Αλ. (63' Κίτσας Γ.).

 

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΣΑΡΑΚΗΝΟΙ 0-2

Καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η Θύελλα Σαρακηνών νίκησε στο Δημοτικό Στάδιο της Αλεξάνδρειας τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ με 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη επίσκεψή τους στα καρέ του ΠΑΟΚ στο 2' με γκολ του Γαρύφαλλου. Η ομάδα της Αλεξάνδρειας προσπάθησε να αντιδράσει δημιούργησε τρεις – τέσσερις ευκαιρίες για γκολ, δίχως όμως να καταφέρει να αξιοποιήσει κάποια από αυτές και στο 78' η Θύελλα πέτυχε και ένα δεύτερο τέρμα με τον Ιωάννου διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Διαιτησία: Κόκκινος, Χρυσαϊδης, Τσιρώνας (Χαλκιδικής).

ΠΑΟΚ Α. Θεοδώρου, Συμεωνίδης (35' Μπουκλάς Ανδρ.), Θεοδώρου Εμμ., Βασιλείου, Κολίτσης (76' Χερίδης), Πέτκος (76' Μελάς), Λίπε, Φωτόπουλος (35' Πετράι), Μπουρδάνος, Ντινόπουλος (71' Ζωγράφος), Αργυρόπουλος.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΙ: Τόλιος, Μαυρομιχάλης, Κιόρτσης, Τζατζάνης, Ρώσσης, Τράκας, Τσολακίδης (64' Σούκιας), Γαρύφαλλος (83' Τσόρμπας), Παπαδόπουλος (64' Μισαηλίδης), Βαβλιάκης (83' Μπακαλούδης), Γεωργίου (69' Ιωάννου).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής