breaking news Νέο

Οι αριθμοί αγγίζουν ξανά τα όρια του Νοεμβρίου

Οι αριθμοί αγγίζουν ξανά τα όρια του Νοεμβρίου

Μπορεί να εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι άνοιγμα της εστίασης και χαλάρωση των μέτρων μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά αυτό που βλέπουν οι «γείτονες» μας Θεσσαλονικείς είναι ότι αυξήθηκαν πάλι οι κλίνες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», καθώς οι ανάγκες στις εφημερίες το επέβαλαν. Οι αριθμοί αγγίζουν ξανά τα όρια του Νοεμβρίου, όταν οι κλίνες για διασωληνωμένους είχαν επεκταθεί και σε άλλους χώρους εκτός από τις ΜΕΘ, κάτι που γίνεται και τώρα.

Δεδομένης αυτής της κατάστασης, ο επιμελητής α' στο ΓΝΘ «Παπαγεωργίου» Χρήστος Παπαστεργίου και επικεφαλής της παράταξης «Πράξεις για την Μακεδονία» στο περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας κάνει έκκληση σε όλους να μη μετακινηθούμε το Πάσχα, να τηρούμε απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα προστασίας και παράλληλα τονίζει την ανάγκη να καθυστερήσει όσο γίνεται το άνοιγμα των δραστηριοτήτων. «Ανησυχούμε με όσα βλέπουμε, παρακαλούμε να μη μετακινηθεί ο κόσμος το Πάσχα, γιατί φοβόμαστε νέα έξαρση», είπε χαρακτηριστικά, τη στιγμή που αποφασίστηκε για σήμερα να βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Η», ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί νοσοκομεία της πόλης, στα οποία θα λειτουργήσουν Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, όπως το «Παπανικολάου» (18 συγκεκριμένα και για τις οποίες είχε γίνει αναφορά στην εκπομπή της Δευτέρας «ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ» του Ράδιο Αιχμή, που παρουσιάζει ο Αλέκος Χ"Κώστας και παρεμβαίνει ο Παύλος Τουτουντζίδης), προκειμένου να ενημερωθεί για τη λειτουργία τους. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός θα πρέπει να λύσει το πρόβλημα έλλειψης νοσοκομειακών γιατρών, που «φωνάζουν» συνέχεια, αλλά - απ' ό,τι φαίνεται - κανείς δεν τους ακούει.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής