breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Δεν μπορώ να πω αδέρφια, μεγάλη επιτυχία του Μιχάλη μας, του υπουργού τέως ΟΠΑΠ, νυν ΠΡΟ.ΠΟ, Συνελήφθη ο Dj του κορωνοπάρτυ στην πλατεία της Κυψέλης.

 

Όπως παλιά στα σαλούν, ο πρώτος που την πλήρωνε στις φασαρίες σερίφηδων και ληστών ήταν ο πιανίστας.

 

Τέτοιου είδους πιανίστες, που πληρώνουν πάντα τη...χορεύτρια πάνω στα αυτοκίνητα, είναι και οι μικροεπαγγελματίες. Μετά από 15 μήνες εξαθλίωσης και καταστροφής, βγαίνει ο Κούλης και ανακοινώνει μείωση στην προκαταβολή φόρου για το 2022.

 

Οι άνθρωποι δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν και τους λένε ότι μειώνουν στο 55%, από το 100%, την προκαταβολή φόρου για του χρόνου. Άσε πάλι που πρέπει να του ανάβουν λαμπάδα ίσα με το μπόι του...Τέρι Χρυσού του Κυριάκου, αφού κατεβάζει το συντελεστή φόρου, από το 24% στο 22. Καταξοδεύτηκε το κράτος, ρε.

 

Κανονικά με τέτοια μέτρα έπρεπε να δοθεί και μια αυξησούλα 100% στη βουλευτική αποζημίωση. Για να μη νιώσουν χαμένοι οι άνθρωποί μας στη Βουλή.

 

Άλλα είπαμε, άτιμη κενωνία, που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα ξένα χέρια. Του Κυριάκου, του Αλέκση, της Φώφης, του Κουτσιούμπα, του mister κηραλοιφή και του Γιάνη μας.

 

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχουμε και αύξηση του οβελία κατά 20% φέτος. Ας όψονται οι αφορισμένοι οι καθολικοί, που ντερλίκωσαν όλα τα αρνιά μας, αφού το Πάσχα τους έπεσε νωρίτερα.

 

Και τώρα θα φάμε αρνάκι γάλακτος Βορείου Ελλάδος, γέννημα-θρέμμα Σαντάνσκι, και θα το πληρώσουμε 11,5 ευρώπουλα το κιλό.

 

Κομμένο το αρνί, ρε. Θα σουβλίσουμε κότα βέλγικη από τα Λιντλ. Χτυπάμε και μια μαγειρίτσα με τη συκωταριά της, από την κοσάρα Βρυξελλών, κανά τυρί βλάχικο από τη Βέροια, μια σαλάτα μαρουλάκι με μπόλικο λεμονάκι και ξύδι βινεγκρέτ με μπλανσαρισμένα κουνουπίδια και μαγιονέζα από σωτέ κρεμμύδια και πράσινες ελιές, δυο κιλά ζυμωτό ψωμί από την πεθερά και την ταρατσώνουμε.

 

Και για γλυκό μια μουσταλευριά με στικς κριτσίνια από μυζήθρα και καλαμπόκι Ιαπωνίας και είμαστε στα ύψη, αδέρφια. Διότι, ως γνωστόν, δεν είμεθα χοντροί, απλά κοντοί είμαστε. Έτσι μας μάζεψε η λόρδα από το Γιωργάκη, τον Αντωνάκη, τον Αλεξάκη και το Μητσοτάκη. Γίναμε σαν τον Τριαντάφυλλο στο survivor!


dj
Μητσοτάκης-Χρυσός
οβελίας
Σαμαράς-Τσίπρας-Βενιζέλος
μουσταλευριά
Τριαντάφυλλος-survivor

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής