breaking news Νέο

Με 23 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Μ. Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας

Με 23 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Μ. Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Τετάρτη 28/04/2021 και από ώρα 10:00 έως 11:00, η οποία λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (αποστολή ηλεκτρονικού εγγράφου από τα μέλη της Ο.Ε. για τη δήλωση πρόθεσης ψήφου και τυχόν απόψεων τους επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης), με 23 θέματα ημερήσιας διάταξης, που είναι τα εξής :

 

ΘΕΜΑ

1ο

Έγκριση ή μη έκτακτης μετακίνησης Δημάρχου στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.

ΘΕΜΑ

2ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για «Τιμητικές διακρίσεις, αναμνηστικά δώρα και έξοδα φιλοξενίας φυσικών προσώπων και αντιπροσωπειών» για την φιλοξενία εθελοντών που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ

3ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για «Τιμητικές διακρίσεις, αναμνηστικά δώρα και έξοδα φιλοξενίας φυσικών προσώπων και αντιπροσωπειών» για την απονομή τιμητικής διάκρισης στον Ιωάννη Κοζάρτση.

ΘΕΜΑ

4ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για  συντήρηση του συστήματος φύλαξης του χώρου στέγασης του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ

5ο

Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για την εκποίηση-διάθεση δασικών προϊόντων από τα δημοτικά δάση Καστανιάς, Τριποτάμου και από δημοτικές εκτάσεις για το έτος 2021.

ΘΕΜΑ

6ο

Τροποποίηση ή μη των αριθμ. 493/2020, 494/2020 & 11/2021 αποφάσεων Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας για αντικατάσταση μελών Επιτροπών.

ΘΕΜΑ

7ο

Τροποποίηση ή μη της αριθμ. 440/2020 Απόφασης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας (Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»).

ΘΕΜΑ

8ο

Συγκρότηση ή μη επιτροπής και κατάρτιση όρων διαγωνισμού του έργου «Ανακατασκευή αποδυτηρίων και WC, γυμναστηρίου ΕΠΑΛ και ΤΕΕ Ειδικής αγωγής Βέροιας».

ΘΕΜΑ

9ο

Συγκρότηση ή μη επιτροπής, έγκριση Ε.Σ.Υ. και κατάρτιση όρων διαγωνισμού της πράξης «Βιοκλιματικό-πολιτιστικό δίκτυο διαδρομών στην παλιά πόλη της Βέροιας».

ΘΕΜΑ

10ο

Έγκριση ή μη της αριθμ. 22/2021 απόφασης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Π.Α.) Δήμου Βέροιας, περί επικαιροποίησης διδάκτρων, εκπτώσεων, απαλλαγών και λοιπών ρυθμίσεων για ορθολογικότερη λειτουργία των τμημάτων της.

ΘΕΜΑ

11ο

Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε. του έργου «Ανακατασκευή του δαπέδου γηπέδου μίνι ποδοσφαίρου (5Χ5) Μακροχωρίου».

ΘΕΜΑ

12ο

Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή του δαπέδου γηπέδου μίνι ποδοσφαίρου (5Χ5) Μακροχωρίου».

ΘΕΜΑ

13ο

Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Συντήρηση αγροτικών δρόμων».

ΘΕΜΑ

14ο

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση οδών Δ.Ε. Απ.Παύλου, Δ.Ε. Βεργίνας, Δ.Ε. Δοβρά και Δ.Ε. Μακεδονίδος (2018)».

ΘΕΜΑ

15ο

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Συντήρηση αγροτικών δρόμων».

ΘΕΜΑ

16ο

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Διάνοιξη-διαμόρφωση κοινοτικού δρόμου στο Ο.Τ. 1 στην Κοινότητα Καστανιάς».

ΘΕΜΑ

17ο

Έγκριση ή μη διαγραφής αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού προνοιακού επιδόματος.

ΘΕΜΑ

18ο

Έγκριση ή μη διαγραφής προστίμων Κ.Ο.Κ. της Σ.Ταστανίδου από χρηματικούς καταλόγους του Δήμου.

ΘΕΜΑ

19ο

Έγκριση ή μη διαγραφής προστίμων Κ.Ο.Κ. του Φ.Εξηνταβελόνη από χρηματικούς καταλόγους του Δήμου.

ΘΕΜΑ

20ο

Έγκριση ή μη διαγραφής προστίμων Κ.Ο.Κ. από βεβαιωτικούς καταλόγους και σύνταξη νέου χρηματικού καταλόγου.

ΘΕΜΑ

21ο

Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων οφειλών από μισθώματα του Χ.Πεχλιβάνου

ΘΕΜΑ

22ο

Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων τελών άρδευσης Γλ.Αρσενά.

ΘΕΜΑ

23ο

Έγκριση ή μη εκτός έδρας κίνησης οχημάτων του Δήμου.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ  ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ

(Αντιδήμαρχος Οικονομικών)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής