breaking news Νέο

Football League : Πλήρωσε την αστοχία της και έμεινε στο 0-0 στο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο την Καβάλα

Football League : Πλήρωσε την αστοχία της και έμεινε στο 0-0 στο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο την Καβάλα

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της κορυφής στον Βόρειο Όμιλο της Football League μεταξύ της Καβάλας και της ΒΕΡΟΙΑΣ που διεξήχθη το Σάββατο το μεσημέρι στο «Ανθή Καραγιάννη», με τον Πανσερραϊκό να μην χάνει την ευκαιρία και με την νίκη του επί του Αλμωπού Αριδαίας να συγκατοικεί πλέον με την ΒΕΡΟΙΑ και την Καβάλα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, σε αντίθεση με τον τέταρτο συνδιεκδικητή των τριών που μοιράζονται την πρώτη θέση, τον Ολυμπιακό Βόλου που γνώρισε νέα ήττα στην Ηγουμενίτσα, από τον Θεσπρωτό και απομακρύνθηκε από τις δύο προνομιούχες θέσεις.

Στο γήπεδο της Καβάλας και στο ντέρμπι της αγωνιστικής η ΒΕΡΟΙΑ ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, δημιούργησε περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει και έτσι να μείνει στο 0-0.

Το πρώτο ημίχρονο από πλευράς εδαφικής υπεροχής ήταν μοιρασμένο, με την ΒΕΡΟΙΑ όμως να είναι πιο επικίνδυνη και να δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, κλασικότερη των οποίων ήταν στο 28' όταν ο Πόζογλου με ωραία κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Πασά απέναντι από τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου, ο τελευταίος έκανε το πλασέ με τον Κυρίτση να διώχνει ενστικτωδώς με το ένα χέρι.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, είχε ακόμη ένα τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει και πάλι σωτήρια το πλασέ του Λουκίνα και δύο – τρεις ακόμη καλές φάσεις για γκολ, δίχως σ' αυτό το διάστημα να κινδυνέψει ούτε μια φορά η εστία της.

Επιγραμματικά η ΒΕΡΟΙΑ πλήρωσε την αναποτελεσματικότητα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, των παικτών που βρέθηκαν κοντά στο γκολ και έμεινε στο 0-0, δίχως βέβαια η ισοπαλία να αποτελεί αρνητικό αποτέλεσμα.

Διανύσαμε την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τη ΒΕΡΟΙΑ να έχει αντιμετωπίσει εκτός έδρας τους τρεις κατά τεκμήριο δυσκολότερους αντιπάλους και παραμένει συγκάτοικος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με τους δύο, από τους τρεις (Καβάλα και Πανσερραϊκό) συνδιεκδικητές της ανόδου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Βεργέτης Χρ. από την ΕΠΣ Αργολίδας με βοηθούς τους Βεργίτη Δ., Σάββα.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΒΑΛΑ: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Γιαλαμούδης (74' Κολλαράς), Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κοκκόρης (52' Κέρθι), Θωμαϊδης (80' Παπαδόπουλος), Κόλλας (80' Γεωργακόπουλος), Ορφανίδης, Αδαμάκης (74' Μελισσόπουλος).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μουχάλης (89' λ.τρ. Καραγιάννης), Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Στόμου (46' λ.τρ. Ντί Τζιοβάνι), Οικονόμου, Μούργος (68' Σιμίνι), Πόζογλου (84' Αποστολόπουλος), Πασάς, Λουκίνας.

 

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(7η αγωνιστική)

Καβάλα – ΒΕΡΟΙΑ 0-0

Θεσπρωτός – Ολυμπιακός Β. 1-0

Τρίγλια – Απόλλων Π.    0-0

Πανσερραϊκός – Αριδαία        3-0

ΑΕΠ Κοζάνης – Πιερικός       0-1

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

        τερ.  βαθ.

  1. Καβάλα   14-5 16

- ΒΕΡΟΙΑ       10-2 16

- Πανσερραϊκός      10-2 16

4. Πιερικός      9-7   13

5. Ολυμπιακός Β.    6-4   12

6. Θεσπρωτός 6-7   10

7. Τρίγλια        4-6   7

8. Αριδαία       6-11 5

9. Απόλλων Π.        3-10 2

10. ΑΕΠ Κοζάνης   4-18 1


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής