breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Νίκη για να μείνει στην Κορυφή

 ΒΕΡΟΙΑ: Νίκη για να μείνει στην Κορυφή

Έναν ακόμη δύσκολο αγώνα δίνει σήμερα Μ. Τετάρτη η ΒΕΡΟΙΑ, καθώς αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο της Κατερίνης στις 3 το απόγευμα τον Πιερικό. Πρόκειται για ένα γειτονικό ντέρμπι, με πλούσια παράδοση και προϊστορία και τις δύο ομάδες να έχουν βρεθεί αντιμέτωπες σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις κατηγορίες, μέσα στο γήπεδο.

Η ΒΕΡΟΙΑ που προέρχεται από λευκή ισοπαλία με την Καβάλα, χρειάζεται την νίκη, με οποιοδήποτε σκορ, για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με την ΠΑΕ της Κατερίνης βέβαια να έχει τις δικές της αντιρρήσεις όσον αφορά τα θέλω της σημερινής αντιπάλου της και τις δικές της φιλοδοξίες.

Βαθμολογικά οι δύο σημερινοί «μονομάχοι» της Κατερίνης, απέχουν 3 βαθμούς, με την ΒΕΡΟΙΑ να ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Καβάλα και τον Πανσερραϊκό έχοντας συγκεντρώσει 16 βαθμούς και τον Πιερικό να τους ακολουθεί στην 4η θέση με 13.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον και πρέπει να το αναφέρουμε είναι ότι ο σημερινός αντίπαλος της ΒΕΡΟΙΑΣ έχει πετύχει το απόλυτο στην έδρα του και μάλιστα δίχως να δεθχεί τέρμα. Συγκεκριμένα στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει φέτος σαν γηπεδούχος πέτυχε ισάριθμες νίκες, κερδίζοντας 2-0 την Τρίγλια, 2-0 τον Θεσπρωτό και 2-0 την Αριδαία.

Εκτός έδρας έχει ηττηθεί από την Καβάλα με 3-0, παίζοντας όμως για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο και από τον Πανσερραϊκό με 2-0, ενώ κέρδισε την ΑΕΠ Κοζάνης με 1-0.

Στα 7 παιχνίδια που έχει δώσει ο Πιερικός πέτυχε 9 τέρματα, από τα οποία τα 3 ο Κυβελίδης που είναι ο πρώτος σκόρερ του (πρώτος σκόρερ της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι ο Πόζογλου με 5 γκολ) και έχει δεχθεί 7, όλα εκτός έδρας.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης, για λογαριασμό της ΒΕΡΟΙΑΣ «μετράει» τρεις επιστροφές και συγκεκριμένα του Βεργώνη, του Μαραγκού και του Μπλέτσα, που προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στην διάθεση της ομάδας, ενώ θα απουσιάζουν οι δύο στόπερ. Ο Σκόνδρας και ο Στάμου.

Τον αγώνα Πιερικός – ΒΕΡΟΙΑ θα διευθύνει γυναίκα διαιτητής η κα Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τον συμπατριώτη της Νίκζα και τον Τοροσιάδη από την Ένωση Μακεδονίας.

Το πλήρες σημερινό πρόγραμμα του β' ομίλου της Football League:

 

Τετάρτη 281/2021 ώρα 3 μ.μ.

Πιερικός – ΒΕΡΟΙΑ

Απόλλων Π. - Πανσερραϊκός

Ολυμπιακός Β. - Καβάλα

Κοζάνη – Τρίγλια

Αριδαία – Θεσπρωτός

 

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα και αύριο και για τον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας, με τους τρεις εκπροσώπους της Ημαθίας να αγωνίζονται όλοι στην έδρα τους. Η Νίκη Αγκαθιάς, συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη στο γήπεδό της αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Ποσειδώνα Μηχανιώνας, με διαιτητή τον κ. Αναστασόπουλο και βοηθούς τον Τσιρώνη και τον Χαραλαμπόπουλο.

Σήμερα παίζει και ο ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Στάδιο της Αλεξάνδρειας με αντίπαλο τον Θερμαϊκό Θέρμης και διαιτητή τον κο Κεχαγιά (Μπαλιάκα – Πράχαλη).

Ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων που επίσης χρησιμοποιεί το Δημοτικό γήπεδο της Αλεξάνδρειας παίζει αύριο Πέμπτη με τον ΠΑΟ Κουφαλίων και διαιτητή τον κ. Παραδεισόπουλο και βοηθούς τον Κουτσικανίδη και την κα Δήμητρα Τσικλητάρη.

Όλα τα παιχνίδια της Γ' Εθνικής θα ξεκινήσουν στις 4.30 μ.μ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής