breaking news Νέο

Ανάγκη για...5G στο περιφερειακό συμβούλιο!

  • Ανάγκη για...5G στο περιφερειακό συμβούλιο!
  • Ανάγκη για...5G στο περιφερειακό συμβούλιο!

Τη Μεγάλη Τετάρτη συνεδρίασε το περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας. Η αρχική διαδικασία εξετράπη, με βαρείς χαρακτηρισμούς του Χρήστου Γιαννούλη προς τον πρόεδρο του σώματος, ακαδημαϊκό, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου.

 

Ψάχνοντας να βρούμε τις «ελαφρύτερες», μένουμε στο «ημίφως», που απηύθυνε ο κ. Γιαννούλης, επειδή ο πρόεδρος εφάρμοσε τον κανονισμό, μην επιτρέποντας τα διαρκώς ανοιχτά μικρόφωνα. Φανταστείτε πάντως , 71 σύμβουλοι να παίρνουν, όποτε θέλουν, το λόγο. Θα χρειαζόταν 24ωρα συνεδρίασης.  Στη θέση του κ. Γιαννούλη να μεταδίδονται «ζωντανά» οι συνεδριάσεις, ο κ. Καρακωστάνογλου παρατήρησε ότι η συνεδρίαση είναι ανοικτή στους δημοσιογράφους, που μπορούν να την καταγράψουν και να τη μεταφέρουν στους πολίτες.

 

 «Λυπάμαι για το επίπεδο της συζήτησης από τον κ. Γιαννούλη, αν και είναι Βουλευτής», είπε ο, ιδιαίτερα ευγενής, πρόεδρος, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος είναι και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ξέρει πώς λειτουργούν οι θεσμοί στο κοινοβούλιο.

 

Ως τη δύση με την ανατολή συνέκρινε τη διαδικασία της Βουλής με αυτής του περιφερειακού συμβουλίου η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, η οποία χρημάτισε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αποχωρώντας από αυτόν, μετά το...ΝΑΙ-ΟΧΙ του δημοψηφίσματος του Ιουλίου του 2015!

 

 Την απόφαση της διοίκησης της ΠΚΜ να δοθούν lap top σε όσους, από τους 71, περιφερειακούς συμβούλους δεν διαθέτουν, ώστε να συμμετέχουν στις τηλεσυνεδριάσεις, ανακοίνωσε ο κ. Καρακονστάνογλου. Πάντως, με την κακή ποιότητα του δικτύου της συνεδρίασης, μάλλον θα χρειαστεί πρώτα να μπει 5G δίκτυο στην «περιφέρεια», γιατί η συνεδρίαση κολλούσε, θυμίζοντάς μας εποχή 1G!

 

Στην απόφαση της ΠΚΜ να αγοράσει, μέσω του ΣΒΑΚ, νέα ηλεκτρικά, υπηρεσιακά οχήματα, αναφέρθηκε η αντιπεριφερειάρχης, Βούλα Πατουλίδου. Θετική είδηση, στο πλαίσιο της απαιτούμενης αλλαγής, για την αντιμετώπιση της κλιματικής «αλλαγής».


Τζιτζικώστας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής