breaking news Νέο

Τζιτζικώστας-Καλαϊτζίδης : «Ξεκινάει φέτος το διοικητήριο»

  • Τζιτζικώστας-Καλαϊτζίδης : «Ξεκινάει φέτος το διοικητήριο»
  • Τζιτζικώστας-Καλαϊτζίδης : «Ξεκινάει φέτος το διοικητήριο»

Εισηγητής του θέματος της συμμετοχής της ΠΚΜ-Π.Ε. Ημαθίας στην τακτική γενική συνέλευση της ΑΝ.ΗΜΑ, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος, πριν από το διαδικαστικό του θέματος, έκανε αναφορά στην πληγωμένη από τον παγετό και το χαλάζι Ημαθία και Πέλλα.

«Το χτύπημα ήταν τελειωτικό. Ευχαριστώ τον περιφερειάρχη για τα γρήγορα αντανακλαστικά του στην αντιμετώπιση του ζητήματος. Έχω όμως και μια ευχάριστη είδηση, που αφορά το νέο διοικητήριο στην Ημαθία, που παίρνει σάρκα και οστά, με τη βοήθεια του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Απόστολου Βεσυρόπουλου. Ήδη είναι έτοιμη η μελέτη, σε συνεργασία των τεχνικών υπηρεσιών της Π.Ε. Ημαθίας και της ΠΚΜ και είμαι σίγουρος ότι το έργο θα ξεκινήσει φέτος. Καθοριστική η βοήθεια του υφυπουργού μας, Απόστολου Βεσυρόπουλου, ο οποίος παραχώρησε σε σύντομο χρονικό διάστημα το οικόπεδο», είπε ο αντιπεριφερειάρχης, παρουσιάζοντας μάλιστα το αρχιτεκτονικό σχέδιο του διοικητηρίου.

Στη δική του, έκτακτη τοποθέτηση, ο Απόστολος Τζιτζικώστας ευχαρίστησε τον Κώστα Καλαϊτζίδη, τον Απόστολο Βεσυρόπουλο και τους, διαχρονικά, περιφερειακούς συμβούλους, που προσπάθησαν για την κατασκευή του διοικητηρίου, το οποίο θα γίνει μέσω του «Αντώνης Τρίτσης». «Είχα δεσμευθεί ότι θα γίνει και θα ξεκινήσει πολύ σύντομα», είπε ο περιφερειάρχης.

Ο κ. Καλαϊτζίδης αναφέρθηκε στην απόφαση της ΠΚΜ-Π.Ε. Ημαθίας, για τη συμμετοχή  της στη γενική συνέλευση της ΑΝ.ΗΜΑ. Ο ίδιος θα είναι εκπρόσωπός της στο διοικητικό συμβούλιο, ενώ ο περιφερειακός σύμβουλος Στέργιος Μουρτζίλας ορίστηκε εκπρόσωπος στο εποπτικό συμβούλιο. Στη γενική συνέλευση θα συμμετάσχει ο κ. Καλαϊτζίδης με 900 μετοχές, ο περ. σύμβουλος Απόστολος Νεστορόπουλος με 50 μετοχές και ο νυν πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ, τέως περιφερειακός σύμβουλος, Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, με 50 μετοχές επίσης.


Τζιτζικώστας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής