breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 9 Μαϊου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 9 Μαϊου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Πανελεήμων σήμερα Πέμπτη της Διακαινησίμου 6 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ναούσης επι τη εορτή των Αγίων Πέντε Ναουσαίων Ιερομαρτύρων. 

 

Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 6 Μαΐου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό της Ζωοδόχου Πηγής στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας. 

  

Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 6 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με θέμα «Οι Νεομάρτυρες της Ναούσης» στη σειρά των ομιλιών Μαρτύρων και ηρώων αίματα, με την ευκαιρία του εορτασμού των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  

  

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 7 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας επί τη εορτή της Ζωοδόχου Πηγής. 

 

Το Σάββατο της Διακαινησίμου 8 Μαΐου στις 6:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό των Αγίων Ναουσαίων Νεομαρτύρων στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά Ναούσης. 

 

Την Κυριακή του Θωμά 9 Μαΐου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης επί τη εορτή των Αγίων Ναουσαίων Νεομαρτύρων.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής