breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Με τη Γιάννα, το Σημίτη, τον Κυριάκο και τα άλλα παιδιά, προχωράμε και στη Νάουσα θα πάμε, με ταγάρια, με νταούλια και με άλλα τέτοια φαιδρά.

 

Καλώς μας έρχεται η Μεγαλειοτάτη Γιάννα Δασκαλάκη-Αγγελοπούλου, της Χαλυβουργικής, βεβαίως, βεβαίως.

 

Θα την υποδεχτούμε στη Νάουσα την Κυριακή. Αν δεν σηκωθούν από τα κιβούρια τους βέβαια οι αγωνιστές του Ολοκαυτώματος του 1822 και την πάρουν στο κυνήγι με τα γιαταγάνια και τα καριοφίλια τους.

 

Δεν λέω, μια γκλαμουριά τη θέλουμε, έτσι; Να έρθει με ταγάρι υβ σεν λοράν, με τον Αγγελόπουλο, με φουστανέλα και φεσάκι και τι στον κόσμο.

 

Από την εποχή της βασιλίσσης Άννας Μαρίας έχουμε να δούμε μια ιστορική φωτογράφηση με ρούχα εποχής του τόπου μας.

 

Βέβαια η Άννα Μαρία ήταν καρακουκλάρα την εποχή που φωτογραφήθηκε, ενώ η Γιάννα μόνο με την Αγάπη Βαρδινογιάννη μπορεί να συγκριθεί στο...τσίτωμα του προσώπου.

 

Μέχρι τα αυτιά έχει φτάσει το λίφτινγκ, αλλά ποιος θα της το πει ότι έχει γίνει σαν τον τζόκερ;

 

Άντε  να πάω την Κυριακή στη Νάουσα. Να περάσω από τους φουσκωτούς της, που είναι όλοι τους ντερέκια δίμετρα από τα Σφακιά. Τι θα της πω; Μανδάμ Γιάννα, υπέροχο το χαμόγελό σας; Φυσικό είναι ή από τσίτωμα;

 

Και να με πιάσουν μετά ο Μανούσος, ο Σήφακας και ο Μανωλιός και να με κάνουν μινιόν σαν το Μένιο το Φουρθιώτη;

 

Άσε πού η Γιάννα θα έχει και την ΕΛ.ΑΣ δίπλα της. Και να η ΟΠΚΕ, και να τα ΕΚΑΜ και να τα ΜΑΤ. Κοτζάμ υπουργός θεωρείται ως πρόεδρος του 2021.

Ορίτζιναλ η προστασία της, όχι σαν του Μένιου!

 

Και άντε και περνώ και από τη CIA και της πάω δώρο το γυναικείο Πρόσωπο, που φορούν οι Μπούλες τις Απόκριες. Και αν πάλι μου βγει καμιά ιδέα να της πω, μα πόσο σας μοιάζει μανδάμ Γιάννα;

 

Άντε πάλι τουλούμιασμα. Φτάνει ρε το ξύλο που φάγαμε από την πανδημία. Όχι άλλο κάρβουνο Άρη.

 

Και όλα αυτά αντέχονται. Φανταστείτε όμως της κυρά Γιάννας μας να της έρθει καμιά επιθυμία, να πάει να ρίξει πυροτεχνήματα προς τιμή του Ολοκαυτώματος στον Άγιο Νικόλαο;

 

Γιάννα είναι αυτή, ό,τι θέλει κάνει. Ποιος μας πιάνει μετά. Γιατί εδώ δεν είναι Αττική ,που τα έχουν κάψει όλα τα δάση και τα έκαναν οικόπεδα. Άντε ρε να πάρει φωτιά το Βέρμιο και εμείς με τις σαμπάνιες και τα χαβιάρια στα χέρια να την έχουμε δει Θουκιδίδης και να αρχίσουμε τα «των δασών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν». Άσε που απαγορεύεται η μουσική και θα την βγάλουμε μόνο φωνητικά στο έχετε γεια βρυσούλες, λόγγοι, βουνά, ραχούλες.

 

Για αυτό, Κυριακή αράζουμε σπίτι. Και η Γιάννα χορτάτοι και εμείς άνευ ξύλου, μετά μουσικής, βεβαίως, βεβαίως.


Μητσοτάκης-Αγγελοπούλου
Αγγελοπούλου
Αγγελοπούλου
Νάουσα επέτειος Ολοκαυτώματος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής