breaking news Νέο

Δήμαρχος Βέροιας : «Υποδειγματική η διαδικασία εμβολιασμού στο Κέντρο Υγείας Βέροιας»

Δήμαρχος Βέροιας : «Υποδειγματική η διαδικασία εμβολιασμού στο Κέντρο Υγείας Βέροιας»

Την πλήρη ικανοποίησή του για την εξέλιξη της πορείας των εμβολιασμών αλλά και την συμβολή γιατρών και νοσηλευτών στην «υποδειγματική», όπως τη χαρακτήρισε, διαδικασία του εμβολιασμού στο Κέντρο Υγείας Βέροιας, εκδήλωσε ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, που εμβολιάστηκε το πρωί της Πέμπτης, 6 Μαΐου 2021, σε ένα από τα συνολικά έξι εμβολιαστικά κέντρα της πόλης.

Ο κ. Βοργιαζίδης ενημερώθηκε για τη διεξαγωγή των εμβολιασμών στις εγκαταστάσεις του Εμβολιαστικού Κέντρου Κ.Υ Βέροιας (Μοράβα 2). Από τις 3 Απριλίου 2021 πάνω από 300 πολίτες προσέρχονται καθημερινά, αρχικά σε χώρο όπου γίνεται η καταγραφή του ιατρικού ιστορικού και στη συνέχεια σε ξεχωριστούς υγειονομικούς χώρους, τα οποία λειτουργούν ως εμβολιαστικά κέντρα. Ακολούθως, το άτομο που εμβολιάστηκε παραμένει σε αίθουσα υπό ιατρική παρακολούθηση, μέχρι να του δοθεί η εντολή να αποχωρήσει από ξεχωριστή είσοδο του κτιρίου, προς αποφυγή συνωστισμού.

Σημειώνεται πως οι εμβολιασμοί πραγματοποιούνται σε εξαήμερη βάση (πλην Κυριακής). Από τις 5 Μαΐου 2021, στο Κέντρο Υγείας Βέροιας προστέθηκε ένα νέο εμβολιαστικό κέντρο, με τον αριθμό τους να ανέρχεται πλέον στα τέσσερα, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται περαιτέρω ανάπτυξή τους.

«Τόσο εγώ όσο και οι δημότες μας δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για το αυτονόητο και αναγκαίο. Εμβολιαστείτε!» ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Βέροιας που χθες συνεχάρη την κ. Μαρία Χατζή, Επιστημονική Υπεύθυνη Κ.Υ. Βέροιας, τον κ. Πρόδρομο Δημητριάδη, Αναπληρωτή Επιστημονικά Υπεύθυνο Κ.Υ. Βέροιας και την κ. Διαμάντω Καρανικολοπούλου, Προϊσταμένη Νοσηλευτικού Προσωπικού για την προσφορά τους στην πρώτη γραμμή της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής