breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά, συντρόφια. Με πρώτο το γενικό γραμματέα, το Μήτσο τον Κουτσούμπα, που από τις πολλές πορείες και διαδηλώσεις βλέπω ότι έχει αδυνατίσει αισθητά. Στα αυτιά.

 

Φαντάζομαι το κόμμα να αποφασίσει ότι όλοι οι κομμουνιστές πρέπει να γίνουν βίγκαν.  Άντε ρε Μητσάρα μου, σε βλέπω με φαλάφελ και χορταράκι, να γίνεσαι σαν το Φουρθιώτη, στιλάκι.

 

Διότι το βίγκαν είναι μια εξαιρετική λύση,  για να προσελκύσει το κόμμα νέους ψηφοφόρους και να μη στηρίζεται στους συνομηλίκους του Βελουχιώτη, που πάνε και ψηφίζουν δαγκωτό, με τη μασέλα στο χέρι.

 

Μετά το σύντροφο γραμματέα, σειρά έχει ένας μεγάλος αριστερός, που μόνο με τον Τσάβες και το Μαδούρο μπορεί να συγκριθεί. Αλέκσης Τσίπρας.

 

Άνετος, χαλαρός, με μπλε πόλο μπλουζάκι Boss. Χάθηκε, ρε πρόεδρε, ένα λακόστ, ένα υβ σεν λοράν, ένα nike, κάτι πιο light τέλος πάντων. Mε τους γερμαναράδες και εσύ;

 

Εκτός και αν το πήρε η Περιστέρα από τη λαϊκή στην Κυψέλη, μαϊμού, με κανά δεκαρικάκι. Τότε πάω πάσο.

 

Το χρώμα όμως, μπλε;  Λες να ετοιμάζεσαι για συγκυβέρνηση με τον Κυριάκο;

 

Αυτό να δούμε, να είσαι υπουργός Εσωτερικών, με αναπληρωτή το Μάκη το Βορίδη και τι στον κόσμο, πρόεδρε.

 

Ή να πας στο Εξωτερικών, αφού ο Δένδιας έβγαλε πολλή γλώσσα και θα τον στείλει ο Κούλης στα σύνορα, να φυλάει σκοπιά γερμανικό νούμερο, κάθε βράδυ.

 

Και να έχεις αναπληρωτή τον Άδωνι, με υφυπουργό σου τον Πολάκη. Τρέλααααα.

Βάζεις και τον Καρανίκα γενικό γραμματέα του υπουργείου και χτυπάμε και μια συμφωνιάρα με τον Ερντογάν και αφήνουμε το Αιγαίο στα...ψάρια του.

 

Τώρα, πρωθυπουργό στη συγκυβέρνηση κομματάκι δύσκολο βλέπω τον Κυριάκο.

Καλύτερη λύση θα είναι η Πελώνη, που και με σένα ήταν προ Κυριάκου, και με τον Κυριάκο, μετά Αλέκση.

 

Η μανδάμ έχει μια σοβαρότητα και είναι πιστή στην ιδεολογία της. Έλα μου όμως που θα χρειαστείτε καμιά ψήφο ακόμη στη Βουλή. Νάτος και ο Ελ Βελόπουλος.

 

Τι πατέντες για τον κορωνοϊό και χαζομάρες. Σας χτυπάει τη δικιά του πατέντα για κηραλοιφή, που εξοντώνει πάσαν....μ...κιαν και ιόν, ενώ ταυτοχρόνως ανεβάζει και τη λίμπιντο και μοσχοπουλάτε σε όλο τον κόσμο.

 

Με χρυσά κουτάλια θα τρώμε, αδέρφιαααα. Όλοι μας, Όχι μόνο εσείς ρε. Γιατί και εμείς εδώ είμαστε. Και με το λαό και με το Κολωνάκι.


Φουρθιώτης
Τσάβες-Μαδούρο-Τσίπρας
Τσίπρας
Εργατική Πρωτομαγιά

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής