breaking news Νέο

BEΡΟΙΑ: Μονόδρομος η νίκη

BEΡΟΙΑ: Μονόδρομος η νίκη

Με τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη το πρωτάθλημα της Football League. Η σημερινή είναι και η τελευταία αγωνιστική που διεξάγεται εμβόλιμα, καθώς οι επόμενες επτά που απομένουν για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος θα διεξαχθούν Σαββατοκύριακο.

Το σημερινό μενού του βορείου ομίλου της Football League, εκτός από τον αγώνα Απόλλωνα Πόντου- ΒΕΡΟΙΑΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Βατανιακού στην Κατερίνη, το οποίο χρησιμοποιεί φέτος για έδρα η ΠΑΕ της Καλαμαριάς, περιλαμβάνει δύο ακόμη παιχνίδια που ενδιαφέρουν άμεσα τη ΒΕΡΟΙΑ. Πρόκειται για αναμετρήσεις στις οποίες αγωνίζονται οι δύο ανταγωνιστές της στην διεκδίκηση των δύο πρώτων θέσεων του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου που οδηγούν στην άνοδο: Την Καβάλα και τον Πανσερραϊκό.

Η πρώτη, η Καβάλα, υποδέχεται στην έδρα της το «Ανθή Καραγιάννη» τον Θεσπρωτό, η ομάδα των Σερρών στο Δημοτικό Στάδιο της Κατερίνης – στην ίδια πόλη που αγωνίζεται και η ΒΕΡΟΙΑ – παίζει με τον Πιερικό, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου που έχει απομακρυνθεί σημαντικά από τις προνομιούχες θέσεις, αγωνίζεται αύριο Πέμπτη στην έδρα του με την ΑΕΠ Κοζάνης.

Βέβαια η ΒΕΡΟΙΑ θα πρέπει προηγουμένως να βελτιώσει την δική της απόδοση και να επιστρέψει η ίδια στις νίκες, για να συνεχίσει να ελπίζει. Διαφορετικά σύντομα θα βρεθεί στην ίδια θέση που είναι ο Ολυμπιακός Βόλου που ξεκίνησε σαν φαβορί και μεγάλος αντίπαλος της ΒΕΡΟΙΑΣ στην «μάχη» της ανόδου για να βρεθεί σήμερα κάπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, μακριά από τις δύο πρώτες θέσεις που δίνουν και τα ισάριθμα εισιτήρια της ανόδου.

Το σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο του Βατανιακού με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου, του Δημήτρη Καλαϊτζίδη μόνο εύκολο δεν είναι, αφού όπως έδειξε η ομάδα της Καλαμαριάς και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου γνωρίζει πολύ καλά το πως θα αμυνθεί απέναντι σε ομάδες με ποιοτικότερο ρόστερ, όπως είναι η ΒΕΡΟΙΑ. Σήμερα λοιπόν οι ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ θα χρειαστεί να βγάλουν όλοι την ενέργειά τους από το πρώτο λεπτό του αγώνα, αν θέλουν να μην τους βρει το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι με σκυμένο το κεφάλι.

 

«ΣΦΥΡΙΖΕΙ» Ο ΣΙΝΤΟΡΗΣ

Τον σημερινό αγώνα Απόλλωνα Πόντου – ΒΕΡΟΙΑΣ, που όπως και οι υπόλοιποι τέσσερις του ομίλου θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ., ορίστηκε να διαιτητεύσει ο κ. Σιντόρης από την Θεσπρωτία, με βοηθούς τον Φαλτάκα από τα Γρεβενά και τον Δέλλιο από την Πέλλα.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τετάρτη 12 Μαϊου 2021 ώρα 5 μ.μ.

Απόλλων Π. - ΒΕΡΟΙΑ

Καβάλα – Θεσπρωτός

Αριδαία – Τρίγλια

Πιερικός – Πανσερραϊκός

 

Πέμπτη 13 Μαϊου 2021 ώρα 5 μ.μ.

Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΠ Κοζάνης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής