breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Καλημέρα Ελλάδα 2021. Καλημέρα Γιάννα. Καλώς μας ήρθε το δολάριο.

 

Διότι όσο να ‘ναι, Θόδωρος Αγγελόπουλος είναι αυτός. Χαλυβουργική είναι αυτή. Άμα θέλει η Γιάννα, παίρνει ένα πακέτο πεντακοσάρικα και το ρίχνει στην υψικάμινό της, έτσι για να ζεστάνει λίγο το πρόσωπό της, για να πιάσουν οι κρέμες και τα υαλουρονικά οξέα.

 

Και άμα γουστάρει, ανάβει το πούρο της με χιλιαδόλαρο. Γιάννα είναι αυτή, Ό,τι θέλει κάνει. Και καλά κάνει ρε. Εμάς τους χωριάτες θα μας ρωτήσει, αν φορέσει ντουλαμά ή θα ζωστεί με φυσεκλίκια και καριοφίλια;

 

Πέσανε όλοι να τη φάνε, γιατί φόρεσε το ντουλαμά. Τι θέλατε ρε να φορέσει; Τα πέπλα από χανουμάκι; Αυτά τα κάνει μόνο private στο Θόδωρο.

 

Και τι έχει δηλαδή ο μακεδονικός ντουλαμάς; Μια χαρά της πήγαινε της Γιάννας. Απλά έλειπε το φέσι και μια πλάβα. Να μπούνε μετά τον εορτασμό της Νάουσας στη λίμνη των Γιαννιτσών, να ψάξουν τις καλύβες του Τέλλου Άγρα.

 

Μια χαρά Ελληνίδα και Μακεδονοπούλα είναι η Γιάννα ρε. Θα τολμούσε η Μαρέβα και η Περιστέρα να φορέσουν ντουλαμά; Θα τις άφηνε ο Κυριάκος και ο Αλέκσης;

 

Σιγά μην τις άφηναν. Να στεναχωρηθεί η Ζάεβα και να θίξουμε τους σκοπιανούς; Α, πα, πα, δεν το επιτρέπει η συμφωνία των Πρεσπών και οσονούπω Αιγαίου.

 

Για έλα κυρά Περιστέρα μου και κυρά Μαρέβα μου στη Μακεδονία. Να χτυπήσεις και μια παρέλαση με τους εύζωνες στο ρυθμό τους με το «Μακεδονία ξακουστή, του Αλεξάνδρου η χώρα, που έδιωξες τους Βούλγαρους και ελεύθερη είσαι τώρα».

 

Σιγά μην το κάνουν. Άσε που δεν έχουν τα πακέτα της Γιάννας και του Θόδωρου. Μες τα χρέη η Μαρέβα και ο Κυριάκος, 1,5 εκ. ευρώ χρέη, όλη τη μέρα τους τρώει η στεναχώρια, πώς θα βρουν τρόπο να τα ξεπληρώσουν.

 

Μη νομίζετε και η Περιστέρα με την Αλέκση έχουν κάτι ψιλοχρέη. Να το ενοίκιο του σπιτιού δίπλα στον αφρό της θάλασσας, που το έσκασαν προκαταβολή, να οι δόσεις για το διδακτορικό της Περιστέρας, που τα έσκασε ο Αλέκσης από το βουλευτικό ψωρομισθό του. Πείνα μεγάλη μιλάμε.

 

Αφού να φανταστείτε, τα δυο ζευγάρια ταξίδεψαν σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη, για να πάρουν τζάμπα πατάτες και κρεμμύδια από τον Ταγίπ και ψωμί από τον Ιμάμογλου.

 

Να, κάτι τέτοια μας κάνουν ρε και μετά πώς να μη συμπαθώ το σύντροφο τον Κουτσούμπα, πού όλο το μισθό που του δίνει το κόμμα, τοn ξοδεύει σε ντονέρ, κεμπάπ, κοντοσούβλια, αρνιά στη σούβλα και άλλα τινά...υγιεινά.

 

Διότι, ως γνωστόν, νηστικό αρκούδι, ειδικά κόκκινο, δεν χορεύει ρεεεε.

 

Για αυτό, όλοι με το κόμμα, μπας και φάμε και εμείς οι προλετάριοι κανένα κοψίδι, γιατί μέχρι τώρα το μόνο που μας τάισαν είναι παραμύθιααααα.


Αγγελοπούλου
Τέλλος Άγρας-Λίμνη Γιαννιτσών
Αγγελοπούλου
Μαρέβα-Περιστέρα
Τσίπρας-Περιστέρα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής