breaking news Νέο

Επέστρεψε στις νίκες η ΒΕΡΟΙΑ

Επέστρεψε στις νίκες η ΒΕΡΟΙΑ

Σαφώς βελτιωμένη αγωνιστικά, σε σύγκριση με τα δυο προηγούμενα της παιχνίδια η ΒΕΡΟΙΑ επέστρεψε χθες στις νίκες με αντίπαλο τον Απολλωνα Πόντου τον οποίο κέρδισε στο γήπεδο του Βατανιακού στην Κατερίνη, το οποίο χρησιμοποιεί για εδρα φέτος η ΠΑΕ της Καλαμαριάς με 3-0 και σε συνδυασμό με το νέο “στραβοπάτημα” του Πανσερραϊκού (έχασε 1-0 από τον Πιερικό) θρονιάστηκε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα που επίσης δίνει εισιτήριο για την επόμενη κατηγορια.

Η ΒΕΡΟΙΑ κόντρα στην εχθρική διαιτησία του κ. Σιντόρη από την Θεσπρωτία, οι αποφάσεις του οποίου της στοίχησαν δυο κίτρινες κάρτες και μια αποβολή (του Γιώτη Τσαλουχίδη) και την κακή ψυχολογία που κουβαλούσαν οι ποδοσφαιριστές της από τα δυο προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα της με αντιπάλους την Τρίγλια και την ΑΕΠ Κοζάνης, πραγματοποίησε ένα καλό πρώτο ημίχρονο στο οποίο πέτυχε ένα τέρμα με τον Πασά και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες οι οποίες όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Ετσι με το ρευστό 0-1 του πρώτου ημιχρόνου στην επανάληψη φρόντισε να κοντρολάρει το παιχνίδι να ελέγξει τον ρυθμό του, και να διαφυλάξει τα νώτα της για κάθε ενδεχόμενο. Και όχι μόνο κατάφερε να διατηρήσει με σχετική ευκολία θα λέγαμε τα δίχτυα της εστίας της ανέπαφα, αλλά παρότι σ’ αυτό το δεύτερο ημίχρονο δεν δημιούργησε τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να πετύχει άλλα δυο τέρματα με ισάριθμες κεφαλιές του Λουκίνα ύστερα από σέντρες του Καραγιάννη (71’) και του Μουχάλη (90’) δίχως όπως ήδη αναφέραμε να κινδυνεψει σοβαρά ούτε μια φορά η εστία του Βελλίδη.

Η ΒΕΡΟΙΑ που μπήκε αποφασισμένη να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που είχαν δημιουργήσει τα δυο προηγούγεμα αρνητικά αποτελέσματα της ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι όμως μόλις στο 8’ είδε την αρνητική διαθεση του διαιτητή όταν ακύρωσε γκολ του Πασά, επειδή όπως υποστήριξε προηγουμένως η μπάλα είχε βρει το χέρι του Λουκίνα.

Η ΒΕΡΟΙΑ συνέχισε να πιέζει και ο Πόζογλου είδε την μπάλα ύστερα από σουτ που έπιασε να βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Απόλλωνα (12’) και στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε το πολυπόθητο τέρμα.

Ο Πόζογλου τροφοδότησε έξυπνα τον Πασά και αυτός με σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Καλαμαριάς (13’).

Η ΒΕΡΟΙΑ συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιριες όμως και ο διαιτητής συνεχισε τα εχθρικά σφυρίγματα σε βάρος της. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ΒΕΡΟΙΑ δημιούργησε άλλες τρεις κλασικές ευκαιρίες, ενω στο 36’ ο Λουκίνας ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχη με τον διαιτητή να δείχνει παίζετε με αποτέλεσμα το εύθραστο 0-1 να συνοδεύει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Από την δικη της πλευρά η ομάδα της Καλαμαριάς σ’ αυτό το πρώτο ημίχρονο έχει να υποδείξει ένα μακρινό σουτ του Αμαραντίδη που δεν ανησύχησε τον Βελλίδη καθώς πέρασε αουτ.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ αρκέστηκε στον έλεγχο του αγώνα και στην διαχείριση του 0-1 δίχως να δημιουργήσει τις πολλές ευκαιρίες. Παρόλα αυτά όμως πέτυχε άλλα δυο τέρματα. Στο 71’ με κεφαλιά του Λουκίνα ύστερα απο εξαιρετική ενέργεια και σέντρα του Καραγιάννη και στο 90’ και παλι με κεφαλιά του Λουκίνα ύστερα από σέντρα του Μουχαλη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Σιντόρης από τη Θεσπρωτία που άφησε με πολλά παράπονα την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Βαφειάδης, Μουρατίδης (70’ Αντωνιάδης), Δεινόπαπας (61’ Αρμενάκης), Τουρσίδης, Φράγκος, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Παναγιώτου, Λαμπίρης.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας (78’ Μουχάλης), Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Βεργώνης, Μπλέτσας (67’ Οικονόμου), Καραγιάννης (85’ Αποστολόπουλος), Πασάς (78’ Μούργος), Ποζογλου (67’ Σιμόνι), Λουκίνας.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Απόλλων Λ. - Βέροια            0-3

Αριδαία - Τρίγλια      3-0

Πιερικός - Πανσερραϊκός     1-0

Ολυμπιακός Β. - Πανσερραϊκός       1-0

Ολυμπιακός Β. - ΑΕΠ Κοζάνης (σήμερα)

Καβάλα - Θεσπρωτός (αναβολή)

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

                                                 ΤΕΡ.     ΒΑΘ.

1. ΚΑΒΑΛΑ     22-8    25

2. ΒΕΡΟΙΑ       14-2    24

3. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ    14-6    19

4. ΠΙΕΡΙΚΟΣ   12-12  17

5. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.   8-10    13

6. ΤΡΙΓΛΙΑ      6-9      12

7. ΑΡΙΔΑΙΑ     13-14  12

8. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ          6-7      11

9. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ         6-16    5

10. ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ    4-21    3


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής