breaking news Νέο

Δεύτερος γύρος με Μηνόπουλο και Καραβασίλη στη διεκδίκηση της προεδρίας του Δικηγορικού Συλλόγου Βεροίας

Δεύτερος γύρος με Μηνόπουλο και Καραβασίλη στη διεκδίκηση της προεδρίας του Δικηγορικού Συλλόγου Βεροίας

Την ερχόμενη Κυριακή 3η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ο δεύτερος και καθοριστικός γύρος για την ανάδειξη νέου προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, μεταξύ του Κώστα Μηνόπουλου, που έλαβε 126 ψήφους, από τα 257 έγκυρα ψηφοδέλτια και του Φώτη Καραβασίλη, που έλαβε 108, ενώ ο τρίτος υποψήφιος για την προεδρία, Θεόκτιστος Πιπερόπουλος έλαβε 23 ψήφους. Για το εννεαμελές διοικητικό συμβούλιο (στο οποίο θα συμμετάσχουν και  οι δυο υποψήφιοι πρόεδροι, με το χαμένο ως σύμβουλο και το νικητή ως πρόεδρο)  εξελέγησαν από την παράταξη του κ. Μηνόπουλου, η Φωτεινή Κύρτσιου, ο Στέργιος Καπράρας και ο Πρόδρομος Αβραμίδης. Πρώτος σε ψήφους από όλους τους συνυποψηφίους του ο Γιώργος Χατζόγλου, που στηρίζει το Φώτη Καραβασίλη, όπως και η Σοφία Ζεϊμπέκη και ο Δημήτρης Μπατζιάκας. Για το αποτέλεσμα, αλλά και για το δεύτερο γύρο των εκλογών ζητήσαμε τη θέση των τριών υποψηφίων του πρώτου γύρου. Μέχρι αργά το βράδυ δεν κατέστη δυνατό να επικοινωνήσουμε με τον Κ. Μηνόπουλο, ενώ Φ. Καραβασίλης και Θ. Πιπερόπουλος μας είπαν :

 

Φώτης Καραβασίλης : «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους δικηγόρους, που μας στήριξαν με την ψήφο τους. Ένα είναι σίγουρο, ότι από τον πρώτο γύρο των εκλογών, μάθαμε να αγωνιζόμαστε. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε δυνατά τη μάχη του δευτέρου γύρου. Καώ τους δικηγόρους της Ημαθίας να στηρίξουν τους «μαχόμενους δικηγόρους» με την ψήφο τους στο πρόσωπό μου».

 

Θεόκτιστος Πιπερόπουλος : «Η προσπάθειά μου για τη θέση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας ήταν μία περήφανη, έντιμη και από κάθε άποψη ανεξάρτητη υποψηφιότητα και προσπάθεια, η οποία δυστυχώς δεν ευοδώθηκε. Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο των συναδέλφων που θα εκλεγούν στο νέο συμβούλιο, ενεργώντας προς όφελος του Συλλόγου και των μελών του. Θα θεωρήσω προσωπική επιτυχία το να υιοθετήσει και εφαρμόσει το νέο συμβούλιο μέρος των θέσεων και ιδεών του προγράμματός μου».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής