breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τελικά ρε αδέρφια, καλά έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι να φοβόμαστε από τα σιγανά ποταμάκια.

 

Ποιος το περίμενε, ο Λάκης ο γλυκούλης, που τον κεράτωνε η γυναίκα του στο σίριαλ, να μας βγει ο Μαρκήσιος Ντε Σαντ στη ζωή.

 

Και ο Νικηφόρος του «50-50» από αιώνιος τεμπέλης να μας εμφανιστεί ως ο λήσταρχος Γιανγκούλας.

 

Μυστήρια πράγματα ρε. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Και η ανωμαλία.

 

Διότι και εμείς ως πιτσιρικάδες είχαμε ως ίνδαλμα τον Κώστα το Γκουσγκούνη, τότε που έβραζε το αίμα μας. Τώρα βαριά να γουστάρουμε τον Κώστα τον...Καραμανλή, να παίζει playstation στη Ραφήνα και να τον περιμένουμε να μας σώσει.

 

Ή τη Μαρίνα στο Masterchef, που σκυλιάζει με το Διονύση της Ανούς και τον Τζιοβάνι το φρατέλο, με τον Ιωάννη που έχει μαγειρέψει στο Μαϊάμι, πατσά, ποδαράκι, κοιλιά, σκορδοστούμπι.

 

Άντε και το James στο Survivor, που αποχώρησε, γιατί τον έπιασε η...μέση του και έκλαψαν όλα τα κοριτσόπουλα, Βεροίας, Ναούσης και πάσης Ημαθίας.

 

Είχαμε και τη στεναχώρια που αποχώρησε ο Στράτος ο Τζώρτζογλου από τη «Φάρμα», αλλά τον είδαμε τόσο φιτ στη Σκορδά, που καταλάβαμε ότι στο παιχνίδι δεν έπαιρνε τα χάπια του, για αυτό ήταν τόσο πεσμένος.

 

Και την έπεσε και στη Φαίη, μπροστά στον τέως, το Λιάγκα. Διότι o εγκλεισμός βαράει στο κεφάλι, αδέρφια.

 

 Για αυτό, αν σας προτείνει κανά τριχίλιαρο την εβδομάδα ο Τούρκος του Survivor, μην πάτε, αν δεν χτυπήσετε πρώτα για δυο εβδομάδες σαράντα αρνιά, μαζί με τα παλικάρια, από τη Λιβαδειά, εξήντα πίτσες σπέσιαλ και πενήντα δύο τούρτες σοκολατίνες. Να καρδαμώσετε, να έχετε τίγκα λίπος, να μπορέσετε να τη βγάλετε με καρύδα και ρύζι.

 

Τώρα, αν έχετε και άλλες ορέξεις, αν και πράγμα απίθανο, αφού θα έχετε λυσσάξει από την πείνα και γουστάρετε να γυρίσετε τη ...μπιφτέκα, δεν μπορεί, όλο και κάπου εκεί γύρω θα είναι η τσίτα του Ταρζάν.

 

Η Τζέιν θα λείπει αυτούς τους μήνες, γιατί έχει πάει τουρ στο Ντουμπάι, να κάνει καμιά αρπαχτή σε live stage.

 

Και εμείς το σκεφτόμασταν για μια εκδρομούλα στην Ινδονησία. Να πάμε ρε φίλε στον Ατζούν, να του δώσουμε κανά μαντζούν, να μας βάλει και εμάς στο Survivor. Για κριτές όμως. Γιατί να μην έχει μια τριάδα κριτές να βαθμολογούμε τους παίκτες;

 

Δηλαδή τι περισσότερο έχει από εμάς ο Κουτσόπουλος και οι λοιποί στο Μάστερ Σεφ;

 

Και εμείς μάστερ είμαστε. Στο βράσιμο του Αρ(α)κά ρεεεεε.


50-50
Γκουσκγκούνης
survivor
Τζώρτζογλου-Σκορδά-Λιάγκας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής