breaking news Νέο

«Ζαλίζει» η φαρμακευτική κάνναβη!

«Ζαλίζει» η φαρμακευτική κάνναβη!

«Κάναμε λάθος το 2018! Δεν υπάρχει λόγος να χάνουμε χρόνο με αυτό! Η δική μας ιδεολογία έχει πολύ μεγάλη δύναμη, δεν έχουμε πρόβλημα να παραδεχθούμε το λάθος και να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες. Δεν ήμασταν ώριμοι να αναγνωρίσουμε τη φαρμακευτική κάνναβη και στην πορεία του χρόνου καταλάβαμε ότι η Ελλάδα μπορεί να μετάσχει και δεν έχει κανένα μελανό σημείο, καμία ηθική μομφή!» έφα ο Άδωνις Γεωργιάδης, από το Βήμα της Βουλής, για το σχέδιο νόμου που φέρνει η ΝΔ, για τη φαρμακευτική κάνναβη. Ο υπουργός Ανάπτυξης μάλιστα...αναγνώρισε τη συμβολή του, συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Καρανίκα, στην τότε προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να υπάρξουν επενδύσεις στο χώρο της φαρμακευτικής κάνναβης στη χώρα μας. Η απάντηση, «πληρωμένη» από το ΣΥΡΙΖΑ, προς τον κ. Γεωργιάδη και το κόμμα του.

«Μετά τη δικαίωση, θα περιμέναμε και μία πρώτη συγγνώμη για τους τόνους λάσπης και το σαμποτάζ στις επενδύσεις που δέχθηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ, όσο ήταν στην αντιπολίτευση, με αφορμή τη φαρμακευτική κάνναβη. Αλλά έχουμε ακόμα να ελπίζουμε στις 158 συγγνώμες από τους βουλευτές της ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία».

Να δούμε τον Άδωνι, αγκαλιά με τον Καρανίκα, να υποδέχονται με...λουλούδια το Ζάεφ στους Ευζώνους και τι στον κόσμο! «Ζαλίζει» όντως η φαρμακευτική κάνναβη, όταν δεν χρησιμοποιείται για ιατρικούς σκοπούς!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής