breaking news Νέο

Έφερε ισοπαλία 1-1 στον Λαγκαδά η Νάουσα μετά από εξαιρετική εμφάνιση

Έφερε ισοπαλία 1-1 στον Λαγκαδά η Νάουσα μετά από εξαιρετική εμφάνιση

Με φωτεινή εξαίρεση τον ΦΑΣ Νάουσα, που πηρε τον βαθμό της ισοπαλίας εκτός έδρας με αντίπαλο την ΑΠΕ Λαγκαδά οι υπόλοιπες δυο ομάδες της Ημαθίας στην Γ’ Εθνική γνώρισαν την ήττα στην έδρα του ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας με 0-1 από τον Μακεδονικό και στην Κατερίνη τα Τρίκαλα με αντίπαλο τον Πιερικό.

Ετσι και ενω έχουμε διανύσει τις πρώτες 11 αγωνιστικές μόνο η Νάουσα βρίσκεται πάνω από την Ζώνη του υποβιβασμού έχοντας 16 βαθμους με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων να έχει κολλήσει στους 13 τους οποίους είχε πάρει τους έξι πρώτους αγώνες που έδωσε (έκτοτε μετράει πέντε συνεχείς ήττες) και τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας δυο λιγότερους (11).

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα εξακολουθεί να βρίσκεται η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη που την περασμένη Κυριακή κέρδισε στο ντέρμπι κορυφής 1-0 την Αριδαία και συγκέντρωσε 25 βαθμους με τον Ηρακλή να βρίσκεται στην 2η θέση με 23.

 

ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΝΑΟΥΣΑ 1-1

Πραγματοποιώντας εξαιρετικη εμφάνιση η Νάουσα αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 στο Λαγκαδά με αντίπαλο την τοπική ΑΠΕ.

Ενα αποτέλεσμα που μπορεί να δείχνει θετικό για την φιλοξενούμενη ομάδα αφου πρόκειται για μια πολυ δυνατή έδρα, όμως στην πραγματικότητα την αδικεί όχι μόνο επειδή έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με κορυφαία το πέναλτι που κέρδισε ο νεαρός και πρώτος παικτης του αγώνα Παντζαρτζίδης στο 65’ και ενω το σκορ ήταν 1-1 και εκτελεσε ο Χατζόπουλος αλλά και επειδή ήταν καλύτερη στην μεγαλυτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η Νάουσα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με τη σέντρα προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της, όμως η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε για την γηπεδούχο ΑΠΕΛ με τον Αγγελούδη να κερδίζει την μονομαχία από τον Ζούρο και απέναντι από τον Γρηγοριάδη να κάνει το πλασέ δίχως όμως να βρίσκει στόχο.

Η απάντηση της Ναουσας ήρθε δέκα λεπτά αργότερα από τον Κυζιρίδη να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και δίχως πίεση απέναντι από τον τερματοφύλακα της ΑΠΕΛ επίσης να μην βρίσκει στόχο.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι καλύτεροι δημιουργώντας δυο ακόμη καλές ευκαιρίες για γκολ στο 21’ με τον Κωτσιόπουλο την κεφαλιά του οποίου μπλόκαρε ο Ράντζα και στο 36’ με τον Κυζιρίδη στον οποίο έφθασε η μπάλα μετά από απόκρουση του Μπάρμπα για να κάνει αυτός το σουτ που εφυγε ελάχιστα αουτ.

Και ενω η Νάουσα ήταν αυτή που δημιουργούσε τις ευκαιρίες το γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα ήρθε από την πλευρά της γηπεδούχου ομάδας και σε ένα κομβικό για την εξελιξη του αγώνα χρονικό σημείο.

Στο 44’ συγκεκριμένα ο Τριανταφυλλίδης εκτέλεσε ένα δυνατό αράουτ κατι σαν κόρνερ με τους αμυντικούς της φιλοξενουμενης ομάδας να μην αντιδρούν σωστά, ο Αγγελούδης πήρε την κεφαλια με την μπάλα να καταλήγει στον Χιτσανέλι που βρίσκονταν τελείως αφυλακτος και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύθηκε να τη στείλει στο βάθος της εστίας του Γρηγοριάδη.

Παρά την ψυχρολουσία του γκολ οι παίκτες της Νάουσας μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι στο 2ο ημίχρονο και στο 50’ ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπη του Κωτσόπουλου με τον διαιτητή να δείχνει παίζετε. Τελικά στο 62’ ήρθε η ισοφάριση.

Ο Περηφανόπουλος συνεργάστηκε ωραία με τον Παντζαρτζίδη με τον πρώτο να τροφοδοτεί ωραία τον Κυζιρίδη και αυτός με γυριστό σουτ να κανει το 1-1.

Και μετά το γκολ της ισοφάρισης η Νάουσα συνεχισε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από την αντίπαλο της και δυο λεπτά αργότερα στο 64’ είχε την ευκαιρία να κάνει την ολική ανατροπή όταν ο Παντζαρτζίδης ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή από τον Αγριμάκη με τον Σερραίο διαιτητη κ. Χαψά αυτή τη φορά να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Χατζόπουλος με την μπάλα να πηγαίνει στο κέντρο της εστίας και τον τερματοφύλακα της ΑΠΕΛ να την μπλοκάρει με σχετική ευκολία.

Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του αγώνα που έληξε ισόπαλος 1-1.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Η Νάουσα, όπως ήδη αναφέραμε πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και αδικείται από το 1-1.

Από τους παίκτες της διακρίθηκαν οι Παντζαρτζίδης, Ζούρκος, Τούφας και Μουρατίδης.

Καλύτεροι από την γηπεδουχο ΑΠΕΛ οι Καραμανλής, Μπάρμπας και Χιντασέλι.

Καλή η διαιτησία του κ. Χαψά και σωστές οι υποδείξεις των βοηθών του Καμπούρη - Αναστασιάδη από τις Σέρρες.

 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 0-1

Την ήττα στην έδρα του γνώρισε από τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας με αποτέλεσμα να παραμείνει καθηλωμένος κάτω από την Ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα της Ημαθίας δίχως να εντυπωσιασει με την απόδοσή της ηταν καλύτερη από τους Θεσσαλονικείς που βασίστηκαν στην καλή αμυντικη τους λειτουργία και πέτυχε το γκολ που τους έδωσε την νίκη και τους τρεις βαθμούς με αμφισβητούμενο πέναλτι.

Από την δική του πλευρά ο γηπεδούχος Φίλιππος είχε τις ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα αποφεύγοντας την ήττα ενω στο 77’ κέρδισε πέναλτι το οποίο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

Το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε ρυθμό όμως ελάχιστες καλές φάσεις για τις δυο αντιπάλους με πιο ενδιαφέρουσες μια για κάθε ομάδα.

Στο 7’ για την γηπεδουχο ομάδα της Αλεξάνδρειας με τον Μπενίσκο να στέλνει εξ επαφής σχεδόν την μπάλα αουτ και στο 30’ για την φιλοξενούμενη με τον Παπαποστόλου που επιασε την κεφαλιά από καλη θέση που έφυγε επίσης αουτ.

Στο 57’ ο Μακεδονικός θα κερδίσει πέναλτι (χέρι Κωτσιόπουλου) που θα αξιοποιήσει ο Παπαποστόλου, ενω στο 77’ ηταν η σειρα της γηπεδούχου να κερδίσει την εσχάτη των ποινων με τον Ραχήλ να αναλαμβάνει την εκτέλεσή του και τον Γουμάγια να αποκρούει η μπάλα να φθάνει στον Σκλιοπίδη το σουτ του οποίου αυτή τη φορά μπλόκαρε ο έμπειρος τερματοφύλακας του Μακεδονικού.

 

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Αδικη, με βάση την εικόνα του αγώνα, η ήττα για την ομάδα της Αλεξάνδρειας που είχε για καλύτερους παίκτες τους Σκλιοπίδη, Αργυρίου και Δημητρίου.

Από τον Μακεδονικό ξεχώρισαν οι Παπαποστόλου, Τσούκανης και ο Γουμαγιάς.

Με λαθη η διαιτησία του κ. Μέγα (Βρούζος - Σαλτσίδης) από την Ενωση της Πιερίας.

 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 2-1

Με ένα γκολ που δέχθηκε ακριβώς στην εκπνοή του παιχνιδιού ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων γνώρισε μια ακομη ηττα την 5η στη σειρά στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στην Κατερίνη από τον Πιερικό με 2-1.

Μια ήττα που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων της ομάδας των Τρικαλων για ένα κανονικό γκολ που πέτυχαν στο 88’ και ενω το σκορ  ήταν ισόπαλο 1-1 και δεν μέτρησε επειδή ο αρμόδιος επόπτης υπεδειξε - λανθασμένα - οφσαϊντ. Δυο λεπτά αργότερα και ενω το χρονόμετρο έδειχνε το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού (90’) η ιστορική ομάδα της Πιερίας πέτυχε το νικητήριο τέρμα της με τον Κοκονόζι.

Στο πρώτο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα ηταν καλυτερη και καταφερε να προηγηθεί στο σκορ με σουτ του Κραγιόπουλου, ενω στο 25’ και στο 44’ είχε δυο καλές στιγμές να κάνει το 2-0, δίχως όμως τελικά να καταφέρει να τις αξιοποιήσει.

Στο 55’ ο Πιερικός έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κανταρτζή και από το σημείο αυτό ξεκίνησε η αντεπίθεση των Τρικάλων που εφερε την ισοφαριση στο 62’ με κεφαλιά του Κίτσα.

Στο 84’ ο Πιερικός είχε δοκάρι με τον Κοκονόζι και τέσσερα λεπτά αργότερα στο 88’ τα Τρίκαλα σκόραραν με τον Καπετάνο. Το γκολ όπως ήδη αναφέραμε κακώς δεν μέτρησε και στο 90’ ο Κοκονόζι έκανε το 2-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μέγας (Παπαδόπουλος - Φράγιος) από την ΕΠΣ Ημαθίας που άφησε με πολλά παράπονα την ομάδα της Ημαθίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής